God natts sömn

Skönt att för en gångs skull känna sig lite utvilad när jag vaknade idag. Jag sov hos mamma igen, det är där jag känner att jag kan koppla av mest. Sov till klockan tio innan jag gick upp, var väldigt stolt haha. Sade det till mamma, hon skrattade lite, och sa att hon klev upp redan vid sju. Men såklart så tycker hon inte att det är konstigt att jag går upp så sent. Det blev bara lite roligt när jag sade det som jag gjorde.

Sedan gjorde jag ögonfransförlängning. Fick det i julklapp av en vän till familjen. Hon håller på med det själv. Det blev så himla fint, är jättenöjd. Fick dessutom en trevlig pratstund också.

Pappa var snäll och hämtade mig vid salongen. Fick ett kärt återseende med Rocky. Han var lika glad att se mig som jag var att se honom. Såklart var det ju också jättetrevligt att träffa pappa igen.

Vi hann med att åka till Jenny (pappas särbo för er som har glömt). Hennes son, Jesper, fyllde 22 år idag, så vi var några som var där och firade honom. Det var också en annan hund där. En riktigt stor hund, minst 15 gånger så stor som Rocky haha. Gissa vem som var kaxig! Lilla Rocky, han som inte ens är större än mina katter. Nej, det är tråkigt, han är så himla rädd för andra hundar, vilket gör att han morrar och skäller. Det är han mot alla hundar, han är väldigt, väldigt rädd. Det är verkligen något vi måste träna bort.

Jag övningskörde hem. Superkul! Pappas bil är verkligen mycket enklare än mammas bil, då den är en automat. Det gick väldigt bra, körde till och med i stan. Är ju väldigt van med min mopedbil. Skillnaden på pappas och min bil är bara hur känslig gasen och bromsen är, samt storleken på bilen förstås. Väldigt roligt var det iallafall!

Lyxfrukost med jordens finaste mamma!

Och den här lilla korven ligger jag och myser med nu! :)

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Styrkekramar❤kram❤kram❤kram
Annicka Lavemark
,
Så kul att få prova på guldsmedsyrket. Så fint att bära vännernas initialer om halsen.💕