Glad igen!

Vill börja med att säga att ni är så himla bra! Läser och uppskattar varenda kommentar jag får av er. Har varit riktigt dålig på att svara på kommentarer den senaste tiden, ska försöka bättra mig med det.Idag har jag mått mycket bättre än igår. Vet inte varför tankarna bara drar iväg sådär ibland. Är dock säker på att jag nog inte är den enda som gör det.

Idag körde jag och Knut bowling faktiskt. Superkul! Har aldrig varit bra på bowling och förlorar alltid haha. Men idag måste jag säga att det gick riktigt bra, kanske för att jag var så himla glad?! Dock så vann jag inte denna gången heller haha! Kanske nästa gång?!

Sedan har jag spenderat resten av dagen hemma i detta kaoset. Vet att jag måste ta tag i att packa, men det tar emot. Vet att jag kommer vilja använda det jag packat ner, endast för att det blir så oåtkomligt haha. På tisdag flyttar vi, så det kommer antagligen sluta med att jag sitter och packar på måndag natt om jag känner mig själv rätt. Heja mig!

Gillar

Kommentarer

Anicka Lavemark
,
Så himla kul att bowla. tacogänget kanske skulle gör det? 💕💕
Anja
,
Jag är glad att Du är glad igen. Att jobbiga tankar kommer och går är ju inte konstigt. Dom får man kanske lära sig att leva med? Jag vet inte, men jag tror jag förstår vad Du menar.