Frågestund?

Hej!

Fick en kommentar för ett tag sedan med frågan om jag inte kunde göra en frågestund, och sedan svara på frågorna i en video. Det är en videoidé som jag funderat på rätt länge faktiskt. Men varför jag inte gjort det är för att jag är "rädd" för att jag inte skulle få några frågor haha! Men jag tänker att, jag kan i varje fall prova! Så skriv era frågor här under! Och om jag inte får tillräckligt så får jag helt enkelt vänta med den videon! Så ja, det är bara att fråga på haha!

Gillar

Kommentarer

louise
,
vad är din favoritmat? 😃 tycker du om mode? tycker du om kaffe? 😊
Elin
,
Hur har din syn på livet förändrats sedan du blev sjuk? Händer det att folk känner igen dig från din blogg när du exempelvis är ute på stan?
Sara,
Hej, har följt dig ganska länge och berörs så enormt av vad du går igenom. Min fråga är inte menad att vara okänslig.. men hur ser dina chanser ut? Hur länge kan man leva med denna typ av cancer? Vissa kan ju leva med ex. hjärntumörer väldigt länge.
saraericas.se
Vera
,
Har du någon gång ångrat att du började bloggen?
Anna
,
Hej och tack för en bra blogg! Jag undrar också hur du hanterar din ångest? Och dina föräldrar, hur gör de för att hantera sin ångest? Svara bara om det känns ok! Sen undrar jag om du har varit i Thailand någon gång?
Anja
,
Vad är Ditt drömyrke? Och varför?
Erika
,
Hej! Först och främst vill jag bara säga att du är en sådan otrolig förebild med en fantastisk bild på livet trots allt du går igenom. Du får mig att hålla motivationen uppe varje dag och strunta i alla skitsaker som inte betyder något här i livet. Din historia har verkligen påverkat mig och jag känner sådan otrolig sympati för dig även då jag inte känner dig. Vill bara att du ska veta att jag tänker på dig varje dag<3

Jag har också några frågor: 1. Hur gör du för att orka när allt känns hopplöst? 2. Hur hanterar du dödsångest? Jag har själv en otrolig dödsångest och är hypokondrier så blir verkligen imponerad av dig. 3. Tror du att allt händer av en anledning? Även så fruktansvärda saker som cancer? 4. Har du fått ett besked på hur länge du kan leva utan vidare behandling?

Förlåt om frågorna är för personliga, du behöver absolut INTE besvara dem! Jag önskar dig allt gott i livet och tänker på dig varje dag. Jag tror absolut på mirakel och att de inträffar för godhjärtade och genuint fina människor som dig! <3
David
,
Hej! Tack för din fantastiska blogg och för all motivation och inspiration som du förmedlar genom den. Min fråga lyder: har du tankar på att göra fler smyckeskollektioner i framtiden, eller var silverberlockerna en engångsgrej?
Pias
Pias,
God morgon Saga. Hur tänkte du kring arbetsliv före du blev sjuk och nu. Något särskilt du ville/ vill jobba med? Jag anar nåt inom idrott, barn, hälsa... kanske helt fel 😊

Sen en fråga som egentligen är privat, jag har precis som du släkt i Uppsala, mitt efternamn är även det Lundin, så jag bara undrar om dina forna släktingr, kommer uppifrån landet som mina?
nouw.com/pias
Matilda
,
Hej Saga! Tycker att du är sååå häftig, du är en riktig inspiration för mig. Jag undrar hur du och Aron träffades för första gången?