Dansk cancergala

Hej! Idag har jag inte mått så bra. Har haft sådan ångest, utan att veta varför. Det är verkligen så frustrerande. Dessutom har jag vänt på dygnet, somnar runt 4 på morgonen och vaknar vid 12. Idag har jag inte ens orkat gått upp ur sängen.

Livet är så konstigt nu. Sjukhusbesök och behandlingar har tagit över min vardag, så när jag får en oplanerad dag blir jag helt tom, som idag. Jag orkade inte ta mig för något. Tog en dusch för att känna mig något fräschare och kanske lite piggare, men det blev inte bättre. Tycker det är så jobbigt att ha ångest, och idag kände jag inte ens att jag hade någon anledning till ångesten. Önskar verkligen att jag skulle kunna förklara mina känslor, men jag kände mig bara tom.

Det blev helt klart ändring på humöret när Vickan kom hit. Vi lagade hemmagjord pizza, och just nu sitter vi och myser i soffan. En skräckfilm, lite chips och godis, och en stöttande vän, var vad som behövdes för att vända dagen. Hatar när jag blir på sånt där dåligt humör. Hoppas att morgondagen blir bättre och att jag kommer vara mig själv då! :)

Det här gjorde mig också på bättre humör. Min morbror och hans flickvän (dom som var med på zakynthos om ni kommer ihåg) bor i Danmark. Idag är det cancergala i Danmark, för att samla in pengar. De tände den här lyktan för mig - å, vad det värmde i hjärtat!

Gillar

Kommentarer

Mikaela Eklund
,
Mys på nu med Vickan chips och filmer ❤️👻 Vilken fin lykta ! 🕯
Gittan
,
Vilka fina lyktor, så klart att du måste tillåta dig att ha down-perioder mellan varven ❤️❤️
Lisa
,
Jag tänker på dig hela tiden ❤️
Annicka Lavemark
,
Livet går upp och ner, inte konstigt att deppa nu när dygnet till stor del består avmörker.
Ingela Lejonclou
,
Har.alltid ett ljus för dig🕯
Kaisapersson
Kaisapersson,
Det är tur det finns stöttande vänner!<3
nouw.com/kaisapersson
Edna
,
Hej Saga, har lite av en sån dag idag, men min kollega köpte frukost åt mig, så då blev jag lite gladare. Glömde bort att säga att du hade riktigt snygga stövlar på Isabells minnesstund. <3 Tack för att du bloggar, följer bloggen religiöst. Massa kärlek/Edna
nathaliepelz
nathaliepelz,
kärlek till dig!!!
nouw.com/nathaliepelz