Behaglig dag

Onsdag blev en rolig och spontan dag. Den började lugn, precis så som jag vill ha det, och med en bonus, tillsammans med Cissi. Fick denna natt riktigt bra sömn, och när jag skriver "riktigt bra" så menar jag en natt då jag bara vaknade tre-fyra gånger istället för sex. Varför jag fick ha det så lyxigt var för att jag provade att ha tens på mina spända muskler under hela natten. Tensen gjorde min muskler något mindre spända, och jag behövde därför inte vakna lika många gånger av kramper. Skönt att äntligen ha lyckas hittat något knep som gör min sömn lite bättre.

Trots att jag fick en rätt så bra natt var jag ändå ganska trött. Vi kom ut en sväng iallafall, vilket var välbehövligt. Efter det hängde vi bara på rummet, i väntan på sjukgymnasten. Och alltså herregud vad jag blivit fast i hela akupunktur/massagegrejen. Det har verkligen varit så SKÖNT att få ha det att längta till varje dag, då det är den enda gången på dygnet mina muskler faktiskt får slappna av. Totaldäckar ju alltid efteråt, och kan inte ens beskriva hur skön just den napen är haha. Tecken på att det är precis vad min kropp just nu behöver.

Sedan blev det en liten överraskning. Aron och Anja ville verkligen komma och träffa mig igen, innan de lämnade landet dagen efter. Sno med mig på middag var planen. Trogna bloggläsare som de är, visste de att det är Pinchos som gäller haha, så där hade de bokat bord till oss.

Vi hade en riktig mysig kväll, och jag kände mig lycklig i hela själen när jag skulle gå och lägga mig. Kan inte begripa hur jag förtjänar så fina vänner som jag faktiskt har.

Gillar

Kommentarer

E
E,
kan du inte ha massagekudde eller nått resten av dagen? eller hjälper inte det som en massage?
Pias
Pias,
Härligt att TENS funkar för dig Saga!
nouw.com/pias
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229