Header

Det jag nu tänkte berätta om kan uppfattas som övernaturligt och inbillning, men jag är övertygad om att jag har änglar som vakar över mig.

Igår försökte sig Joel på att göra pulled pork, och började med maten redan klockan tolv. Ni som lagat rätten vet hur lång tid det tar. När vi väl skulle äta var köttet fortfarande inte klart, då Joel måste ha gjort något felsteg i det hela. Vi stekte istället pyttipanna till middag. Jag lade mig i soffan efter maten, och sträckkollade på en serie. Resten av familjen hade gått och lagt sig, så jag låg uppe själv. Hade en känsla i kroppen av att någon satt där med mig, inget obehag utan snarare tryggt. Helt plötsligt ramlade en magnet ner från kylen, och det har aldrig hänt förut. Jag gick in i köket och satte upp den igen. Sedan gick jag och duschade. När jag kom ut från duschen så luktade det bränt i hela lägenheten, och det var rätt mycket rök från köket. Jag sprang in till köket, och insåg att köttet fortfarande stod på den varma plattan, som ingen hade stängt av. Köttet hade förvandlats till en stor kolbit. Vill inte ens tänka på vad det hade fått för konsekvenser om jag inte hade varit vaken. Tror att det var Isabell som vakade över mig, någon skyddsängel iallafall. Det var ju någon som ville att jag skulle gå in i köket och märka att plattan var på, och därför gav ett tecken. Även fast det var lite läskigt så kände jag mig ändå väldigt trygg, det är någon över mig som vakar, det tvekar jag inte en sekund på!

Ännu en mysdag, vädret har varit på topp. Fixade naglarna idag, och en grej som är lite roligt är att man vet inte vad man kommer ut med. För grejen är att det är lite svårt att förstå vad de säger ibland, och de har lite svårt att förstå mig. Bad om lite glitter, men kom ut med detta (bild nedan). Men tyckte det blev bra ändå haha.

Nu är det mys framför soffan med mamsen och Vickan. Godnatt på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments