Älskade smycken!

Har sedan länge varit förälskad i smyckena från Lily and Rose, trots att jag aldrig ägt något från dom. Min förälskelse blev ännu starkare när jag på nyår fick världens finaste örhängen från L&R av min kompis Josefine. Dom bar jag säkert två veckor i sträck då jag tyckte dom var så underbart fina. Om ni skrollar tillbaka och kollar på de senaste bilderna på mig så förstår ni att jag inte ljuger haha. Kan tänka mig att många nog inte anser dem som vardagsörhängen, min åsikt i det hela är, varför inte känna sig extra fin varje dag om man kan haha?!

Och det var då jag knäckte idén, varför inte samarbeta med dom?! Så, jag skickade iväg ett mail till dom, och när svaret kom studsade jag uppochner kan jag lova, de ville nämligen samarbeta med mig. Så, detta inlägg är alltså med samarbete med Lily and Rose.

Det första vi gjorde när vi kom hem från fjällen var att hämta paketet, för här var det någon som längtade och inte kunde vänta en sekund till. Burit smyckena varje dag sedan dess, något jag kommer fortsätta med. Kan tillägga att jag till och med sov med dom häromnatten till min mammas förskräckelse. Skäms lite över hur lycklig jag kan bli av materiella saker, men ni känner ju mig vid detta laget.

Innan jag sa ja, helt och hållet klurade jag lite fram och tillbaka över hur ni skulle reagera av ett sådant här "reklaminlägg". Sådan här typ av reklam kanske inte passar in i just min kategori av blogg då detta är mer som en dagbok och ej en modeblogg. Men samtidigt så vill jag också med det säga att jag knappt gjort några samarbeten alls under min tid som bloggare, så när jag väl gör ett samarbete så är det verkligen något jag kan stå bakom och verkligen älskar.

Vill ni också köpa lika fina smycken som mig så kan ni klicka här.

Mina personliga FAVORITER! <3


Örhängena till vänster Chloe-Crystal/Blueshade, örhängena till höger Miss Kate-Silk, översta armbandet Sofia-Silk, understa armbandet Sofia-Crystal. Hade svårt att få färgerna helt rätt på bild men de två armbanden matchar till vardera örhängen.

Gillar

Kommentarer

StarOfUsA
StarOfUsA,

Armbandet var ju superfint 😍👌🏼

nouw.com/starofusa
David
,
Vad kul, grattis till samarbetet! 😊
Zahraajami
Zahraajami,
Helene K
,

Fina smycken till bra pris!

ingegerd
,

Klart vi vill se din vlogg från Gotland

ingegerd
,
forts. När man är ung ska/får man vara lite flamsig. Bara trevligt
Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Anita Hjalmarsson,

Jag har varit här och läst om dig ganska länge. Du är den absolut tappraste och modigaste tjej jag varit med om. Jag kan bara säga att jag vet exakt hur det känns i själ och hjärta att vara i din situvation. Men nu var det ju om detta underbara armband. Ett exakt likadant fick jag av min man när vi hade bröllopsdag. Jag blev så glad. Kram på dig du underbara tjej 😘❤️

[email protected]