Detta e en sak många ickemän kommer att känna igen sig i. Män som stirrar. När en åker bussen påväg till sin pojkvän och har ett sådant blodsockerfall att en skulle kunna slå sönder varenda fönsterruta som fanns. Då två män sitter framför en med sina överdrivet utspridda ben och rå stirrar på en. Stirrar tillbaka för att göra att fucking statement att du kommer aldrig lyckas trycka ner mej din jävla idiot. Men de kollar inte bort, kollar sällan bort. Det är som det blir en lek för dom, medan det e rå alvar för mej. För deras stirrande blickar förnedrar och deras stirrande blickar försöker sakta få mej att bli mindre. Men det kommer dom aldrig lyckas med.. Så jag sitter där på den 15 minuters långa bussresan och stirrar tillbaks på dessa två män som är 10 år äldre än mej och vägrar slå bort blicken. Å helt plötsligt kom en ensamhet känsla över mej. Att jag kände mej ensam. De är två å jag är en. Kollar mej runt omkring i bussen som är full med endast män, till och med busschauffören e man. Jag vill bara av, och när dörrarna väl öppnas springer jag därifrån. Jag hade inte känt mej ensam om mina tjejkompisar satt bredvid, eller någon annan som satt på bussen faktist var en ICKEMAN.

De flesta män har en tendens att gadda ihop sej å gå igång allesammans tillsammans. Säga vidriga kommentarer till en och samma tjej, som till exempel hände mej förra veckan, igår och i förrgår. Å sitta och rå stirra på EN OCH SAMMA tjej som sitter på bussen och lyssnar på the gun club och hatar TYP ALLA MÄN men ändå har deras äckliga fula blickar stirrandes på en. Jaa ni killar, vad är det ni vill se? Vad har ni för fel på ögonen egentligen? Ni ser ut som två psykopater som sitter där med dålig hållning och bara stirrar.. Vad är det egentligen ni vill?????? Vad vill ni förmedla? Att ni har någon sorts ögonfel som gör att ni inte kan kolla normalt?

Jag vet inte men mej kommer ni aldrig att göra mindre och inte heller mina tjejkompisar, mina tjejkompisar tjejkompisar och inte heller min mamma och hennes tjejkompisar. 

Det värker som ni inte kommer komma så långt med ert stirrande så ni kan väl bara lägga av istället? eller??

Så kan jag få åka vidare på den här bussen och få lyssna på min arga musik och ha blodsockerfall och bara vilja åka hem till min pojkvän för att kolla på hans söta kattungar

Så den här ilskan kan lugna ner sej lite.

Men bara för en stund..


Likes

Comments