Vart ska man börja någonstans.

Jo,på julaftonen 2015-24/12 fick jag BILJETTER till Justin Bieber som skulle komma till Stockholm 2016-30/9. Jag och mamma åkte och såg min blivande och det var den bästa konserterna jag varit på. Det var sån stor power eller vad man ska säga i hela publiken. Jag har varit en belieber sen 2009 men när jag åkte från Justins konsert blev jag något mer än en belieber. Efter konserten bröts allt ihop inombords för det var då som jag förstod att han var den som hjälpt mig igenom mina jobbiga stunder och att han var min ända. Efter det när jag skulle till skolan så började jag gråta direkt i skolan för jag saknade/saknar honom så himla mycket.


Jag var faktiskt på hans konsert 2013 med vilket var helt otroligt för då var det lite mera dans och raketer eller va man ska kalla det. Ni som vet ni vet.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har min klass och min ens parallellklass varit och orienterat och varit ute på sjön och forskat lite. Det var en okej dag :-)

Likes

Comments

Hej där ute! Idag kände jag för att baka en äppelpaj till min mamma,pappa,bror och djuren som fick smaka lite 😝pajen blev super god med lit vaniljsås på också naturligt vis. Äpplena var vår som vi plockade i trädet här hemma och det är faktiskt mycket godare än med affärs äpplen. Recept :                          http://www.tasteline.com/recept/appelkaka-2/                                                                              

Likes

Comments

Min frukos för idag. Det blev äggblandning o vego snitzel

Likes

Comments

På utflykt med mamma. Idag var jag och mamma på utflykt i Hjärsås där mamma var och luktade på allergivänliga hästar som hette baskirihästar. Sen när vi åkte hem så körde vi inom LIDEL så jag sklle få mitt gotte.

Likes

Comments

SKÅNE! Som  ni  säkert  inte  vet  så  var  jag  i  Skåne  förra  helgen  och  hade  det  jätte  mysigt  hos  min  morbror och  hans  fru. Dom  bor  vid  en  stor  sjöööö....omg 😱det  finns  inte  bara  en  sjö  utan  det  finns  också  bastu  och  strand  där. Det  var  jag,mamma,mormor  och  min  moster  som  hade  tjejdag  i  Skåne.  Först  så  åkte  vi  och  handlade  mat  och  fika  till  stranden  och  kvällen  sen  åkte  vi  till  stranden  och  badade  och  hade  det  mysigt  sen  åkte  vi och  fiskade  krabbor. Senare  på  kvällen  så  köpte  vi  pizza  mmuummmsss  +  kvällsdopp .

Likes

Comments

1 ) Jag heter Saga Lindberg.

2) Jag bor i Mörrum.

3 ) Jag ÄLSKAR att vara i stallet med Yante och islandshästen : )

4 ) Tycker om att fota men är inte så himla bra på det.

5 ) Gillar att shoppa hästsaker och även saker till mig.

6 ) Gillar att kolla på serier.

7 ) Jag fyller år 11 juli.Här har ni några små fakta om mig eller det blev typ saker som jag gillar hehhh. Bara en sak........Förventa er inte så jätte bra bilder för jag är ty nybörjare. Byee....

Likes

Comments