Helgen har varit superlång alltså...
Jag har varit med min äldsta lillasyster i hennes mormors lägenhet med Katten, som egentligen är min och min systers men jag flyttade ifrån min padre och sen flyttade han och Katten flyttade till hennes mormor. Onödig backstory....
Vi hade Harry Potter- maraton men saknade 4de filmen så vi fick improvisera och ersätta den med Natt på museeumet. Vilket för övrigt är en väldigt bra film? Liksom POC i POC roller, Robin Williams och Mike från Friends (what ever han nu heter)...

Sedan nu idag har jag och Emelie fikat på stan och gått omkring men hittade inget speciellt och just nu är jag för trött för att skriva. Sportlovet* börjar idag iaf så lite tid borde man ju kunna ta sig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det vart inget sjukhus vilket var skönt så nu tar vi det bara som det kommer. Dock har det blivit mycket plugg nu som ett sista ryck innan sportlovet nu till veckan.
Har inte gjort något speciellt idag, bara jag och mamma hemma så passade på att bjuda henne på mat och så kollade vi på Hollywoodfruar typ haha. Men vart är alla fruarna som man känner igen? Maria är den ända kvar och jag har ingen aning vilka de andra är... kan jag få tillbaka Britt, Åsa och Gunilla? Tack.

Men väntar på att något spännande ska hända så jag har något att skriva om, aja..

Likes

Comments

Ja det var det igår haha...
Igår träffade jag min bff, Emelie. Vi fikade lite, pluggade nästan och kollade på bring it on. Katten på bilden är hennes, Stewie, och han är en av de finaste katterna jag vet. Dock inte så mysig men fin att kolla på....

Sen igår när jag kom hem vart det mest att försöka hjälpa mamma, hennes rygg är inte så bra så bara de enklaste sakerna är smärtsamma för henne. Hon sa att hon hellre skulle föda barn en gång i veckan än detta så... 
Klev upp imorse för att hjälpa henne vända sig i sängen och få på sig strumpor också och nu har vi varit upp så hon kunde borsta tänderna också men tycker det är så orättvist att de inte vill ge henne medicin för att hon kan bli beroende och istället få ha det såhär.
Är så irriterad??
Men nu så väntar vi på ett möjligt läkasrsamtal annars blir det ringa en ambulans för morfinspruta.
Jaja we'll see...

Likes

Comments

Ingenting speciellt spännande har hänt idag. Jag skickade lillebror på skolan imorse sen tänkte jag gå och lägga mig igen men kom på att jag hade en engelska uppgift som skulle in idag och nu har jag pluggat heeela dagen och har äntligen lämnat in den.

Tycker det är så svårt när man har skrivuppgifter när man får skriva kreativt men har en ordgräns. Har alltid så svårt att kontrollera vad jag skriver så satt i 3-4 timmar med att bara ta bort 400 ord från min text haha.

Jag pluggar korrespondentsgymnasiet, tänkte inte skriva så mycket om det nu eftersom att jag nyss börjat men det innebär alltså att min skola ligger i nedre Sverige och jag kan sitta hemma i mitt rum och plugga.

Hur många gånger kan man skriva plugga i en text...

Så nu blir det att se på New Girl och äta lite mat innan jag sätter igång med samhällsuppgiften. Tagga tagga tagga!!!! eller nåt... :///


Likes

Comments

Idag var jag uppe tidigt för att hjälpa äldre systern att lämna sina syskon (mina kusins, more on that another time) på dagis. Då snöade det lagomt men har ökat genom hela dagen.
Har varit hemma med Alice mest hela dagen. Som ni kan se var vi ut och hon fick ha på sig sin lilla tröja som charmigt nog matchade mina byxor.
När det är såhär kan jag bara tänka på snö, det är vitt överallt och man bara halkar omkring, pga dessa händer det inte så mycket heller eftersom att man mest bara sitter inne. (som om det är vad det beror på....mvh lat)
Men nu blir det en sista promenad med Alice innan family guy och sen lägger vi nog oss..
Hörs!

Likes

Comments

Idag känns det som att det inte har hänt nåt alls trots att dagen aldrig verkar ta slut. Började kolla på en ny serie I morse på Netflix, Queer eye heter den. Den handlar om 5 homosexuella män som åker runt och stylar om heteromän och hjälper dem med självförtroendet, styling, hemmet och sånt. Superbra verkligen så den kan jag rekommendera, kan också säga att jag satt tårögd med gåshud i slutet på första avsnittet haha så ha näsdukar redo.
Passade även på att rita lite för det har jag inte gjort så mycket nu på senaste tiden men min all time favorite sångare fyllde 35 år idag så använde det som inspiration och ritade honom. Inte jättenöjd men det blir man inte alltid.

Lunch var pasta med pesto. Är det något jag skulle kunna äta för resten av livet så är det nog det haha. Kolhydrater är nog det bästa som finns. Men nu ska jag nog ta och titta lite på Friends och sova snart, dock är klockan bara halv nio men är man pensionär så är man?

Likes

Comments

Igår kom jag hem vid 00 nån gång efter att ha varit hos kusinen och hennes småbarn, så slocknade direkt när jag kom hem. sek klev jag upp tidigt imorse för att plugga men det blev prokrastination och Friends istället.

Sedan åkte vi för att kolla minsta systras ögon på birsta och det tog ungefär en timme av bara sittandes. LillAlice fick följa med när vi skulle åka också och igår fick vi hem en liten tröja till henne som hon kan ha nu när det är så kallt, så charmig var hon.

På vägen hem sen så plockade vi upp Emelie, vi åt och kollade på Riverdale och diverse svenska pinsamma tvklipp.
Klockan är nu halv elva och eftersom att jag är en pensionär så skulle jag ha lagt mig för länge sedan... så Friends på och godnatt!

Likes

Comments