om tre dagar sitter vi i Matteus och tar lov. fy fasen vad skönt. Mottot för att överleva enligt mig hundratals uppgifter måste ändå vara det. Att aldrig mer behöva traggla spanska-glosor eller läsa psykologi. i år :-) dock avslutar jag Ps1a kursen på onsdag, men det är en inlämning, en redovisning och ett prov kvar innan dess. Men blocket är nånting jag tycker är väldigt kul och lättsamt så kommer inte krävas så mycket energi.

veckan som kommer kommer att bli rolig trots att jag knappt vet om jag överlever stressen. och jag är då ganska bra på att hantera stress sa jag? haha årets skämt.

måndag: Först måste jag överleva den långa dagen, med värsta ämnena. men sista matten, naturen och samhällen på pg!!!!!!!!! har även nu läst halvtid i vissa kurser, och halva gymnasiet! Kommer behöva stressa till jobbet för ett kort 16-19 pass för att sen hem och RÅplugga spanska

tisdag: slutar tidigt (<3) men spanska-prov och deadline för att skriva inlämning vilket kommer resultera i typ dygning natten mot onsdag. Måste överföra bilder och skit från mac:en också

onsdag: sista skoldagen! Psykologiprov, inlämning klar till lektionsslut och redovisning om inlämningen. Men behöver ej plugga särskilt mycket inför det utan bara säkra några källor eftersom jag har faktan ganska klar för mig. Jobbar här 17-20

torsdag: avslutning i Matteus<3

fredag: jobb 15-19 och därefter (eller innan) stresshandla lite julklappar. Lönen kommer ju ändå <3 men Vby stänger 21 på fredag så kommer hinna efter. Om jag inte blir kvar på jobbet så att säga..........

lördag: 8.15 går bussen från C-terminalen och 6 timmar senare kommer jag befinna mig i Kalmar. Blir väl en sväng i Hansa innan bilen rullar mot visse<3 äntligen träffa L och mami woop


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ludwig kom ju hem förra helgen vilket var hur mysigt som helst. Efter mitt textsamtal (som för övrigt gick sämst) mötte jag upp honom utanför aulan, och vi åkte därefter in till stan. Lite shopping och god mat på Jensens senare såg vi på bio. och åh vad jag älskar att skratta. (nehe?)

Jobbade både Lördag och Söndag, dubbla pass i söndags vilket var lite segt. När klockan ringde 3.50 ångrade jag mig ganska grovt att jag tackade ja till att köra frukost på BP. Men det blev full fart och när klockan slog 5.59 var jag ombytt och redo för att börja passet. Hade sen två timmars rast (<3) och bytte därmed resturang. Lunch hos oss var det som gällde.

Under veckan som gått har det också bara varit jobb och plugg. och stadsvandring i spöregn. Gissa vem som hade flare och uggs? hehe

Har blekt håret typ hundra gånger, och nu är det ännu vitare (trodde inte det var möjligt ens?)

aja helgen var också plugg, sömn och jobb. förutom i Lördags då jag och Hanna chillade och såg solsidan! hur mys?Likes

Comments

hej hej!

Äntligen är det fredag. Väldigt välbehövligt hos typ största delen av befolkningen. Jag känner att det är riktigt till pass för mår bara dåligt av att gå till skolan just nu. Det gör alla uppgifter tusen gånger svårare och att vissa lärare inte respekterar svårigheter försvårar det avsevärt. Sitter just nu och läser igenom anteckningar inför examinerande textsamtal på Svenskan om 1800-talets romantik (?) vet ej ens?

Men ska försöka att inte vara negativ! Kommer bli en bra helg och får ladda ed nu energi.

fredag: Skola 8-16. Sen möta upp L som kom hem igår. Vi ska äta middag ute, oklart vad och var men återstår att se. Efter det se Daddys home 2 på bio........ Hehe ska köpa nytt silverschampoooo också. Köpte ett igår som typ är slut nu och dessutom var skit. Värda pengar? Nej. Får bli fudge <3 det enda som är najs. rekommenderar det sjukt mycket! kan bli lite lila men gör sitt jobb, fick bleka bort det lila för ett halvår sen.......

lördag: Jobb 11-15 sen troligtvis plugg. skoj. kanske hittar på något, gillar ju att vara spontan!!!!!!

söndag: jobb 12-16. Träna

Likes

Comments

Hej hej!

Jag är ingen person som borde blogga eller dela med mig av mitt liv, för det blir alltid dåliga oseriösa inlägg. Men vad gör det när man är oseriöshetens drottning själv? Det går alltid minst tjugoelva månader mellan varje inlägg och när jag väl skriver blir det bara om mitt väldigt tråkiga liv.

Fast samtidigt får jag perspektiv på att livet ändras så snabbt. Haha var det verkligen jag som skrev här förra hösten? nåja.

Tänkte kicka igång igen, funderade först på att skapa en helt ny, men fortsätter på samma spår.

Har hunnit fylla 17, blivit en jävel i trafiken, börjat gymma, slutat gymma och istället blivit arbetsnarkoman. Jag jobbar halvtid på McDonalds sen början på Maj, ungefär 80 timmar en vanlig månad kombinerad med vad tvåan på gymnasiet innebär och dess sociala liv. I somras blev det väldigt många fler timmar än så, och det har gjort att jag känner mig både mycket bättre på det jag gör men också att jag trivs superbra.

Jag har gått halva gymnasiet, vilket gått i en rasande fart. Kommer sluta på Påhlmans om en månad (snyft snyft) och säga hejdå till mina bästa kompisar i Stockholm och Sverige. Jag ska nämligen om en månad flytta till Belgien, Bryssel, Waterloo - u name it. Väldigt skoj! Längtar otroligt mycket. Så det är mycket som ska fixas och särskilt nu när terminen börjar dra mot sitt slut. Kursavslut, julfix, jobb och projekt.

Någon som är med på mitt äventyr?

Likes

Comments

ÄNTLIGEN är ännu en vecka över. Största lättnaden är att jag aldrig i mitt liv kommer behöva plugga medeltiden sista minuten full av stress pågrund av att min kropp inte kände som mig och slutade på akuten i Söndags. Inte heller kommer jag tillåta falska personer ta över all makt och provocera mig. Man lär sig alltid av sina misstag. Har insett vad jag vill bli som stor och börjat planera framtiden när jag inte ens vet vad det blir till middag samma dag. Kontrasterna. Men nånstans måste man faktiskt börja!

Helgen kommer bli braaa och ska spenderas i nuet vilket är välbehövligt. Ida - var förberedd på att typ dö av att vara trött på min röst om du inte redan är........Likes

Comments

Att må sådär fruktansvärt bra, känna hur man flyger på moln och få känslan över att man kan gå emot hela världen. Så mådde jag. Men jag fick också uppleva motsvarigheten. Vakna på fel sida är fel ord för det hela. Att inte vilja vakna nästa dag beskriver det hela lite bättre. När varenda person som faktiskt betyder något inte längre vet vem man är. Helt plötsligt är man bara en del utav universum. Marken försvinner snabbt och det blir svårt att stå kvar rakryggad på samma plats.

Det är en del av min vardag att gå från 100 till 0, och så också 0 till 100 på lite mindre än tre sekunder. Så har det alltid varit. Men ändå försöker jag glömma hur lätt jag kommer falla när det känns som att inget kan hindra mig. Dessutom otroligt svårt att komma ihåg att jag kommer må bra igen, när botten är nådd.

Lovet bestod av dessa perioder flera gånger om. Kunde inte sluta le fram tills i Lördags morse och nånting var lite annorlunda. Kanske en dålig dag, ja. Samtidigt blev det värre och värre och tårarna bara sprutade. Vilket är helt okej för den delen. Helt plötsligt finns inte glada Saga kvar och helt plötsligt försvinner jordytan. Precis som att gå in i en mörk tunnel och varken se in eller ut.

Visst, det hände några saker som gjorde hela situationen jobbigare, och självklart kan ingen veta hur jag sen innan mådde, men några beteenden är inte alls okej att behöva se.

Nu är jag mer back on track igen efter ett lite jobbigare slut på ett för övrigt bra lov. Jag valde att berätta sanningen för två personer i Lördags kväll. Bara ösa ur allt skit och klaga. Klaga klaga klaga.

Det hjälper.


Likes

Comments

Gick bara två (!) skoldagar förra veckan, älskar hur skolan fixade så lovet blir extra långt. Men palla ångesten som blev när matteprovet skrevs sista dagen och att jag kommer kirra starkt F. Aja flög neråt i landet direkt efter och spenderade några dagar med hjärtat. Behövligt men samtidigt klarar jag inte av hur situationen är på andra håll. Fick sova, äta massa god mat och shoppa lite. Resan upp var betydligt roligare och kom hem i Måndags. Direkt pang på och igår trodde jag skulle bli en chill-dag rakt igenom. Slutade med filmmys halva dagen, träffa Kajsa och Lea på MoS en lite längre stund, och avslutande en otroligt mysig middag på Primo Ciao Ciao vid Odenplan med Ida och Ellen. My hoods<33

Alltså vad slår bra sällskap, god mat, mysigt väder (haha?), och massa snack? Ingenting.

Mindre najs när mobilens batteri indikerade rött och papi hade berättat om att hans resa tog typ tusen år hem en timme innan. Meeen med lite tur kom jag hem välbehållen KALL och BLÖT snabbt av med sminket och ett serie-avsnitt med godis till.

Jag lever verkligen life

Likes

Comments

Tidigt utvecklingssamtal idag, tack pappa för den. Men har istället hela dagen fri fram tills träning och hann med att träffa Hanna. Sånt tackar man inte nej till!!!! Bästa stället precis bredvid skolan också @thegreasyspoon

Likes

Comments

Liksom många andra mammor tar Amy hand om alla utom sig själv. Hennes liv är perfekt: ett lyckligt äktenskap, högpresterande barn, ett vackert hem och till på köpet 365 perfekta hårdagar om året. Hon bakar till skolan och sitter med i alla kommittéer - allt medan hon gör karriär. Och det hon gör verkar så lätt. Men strax under ytan är Amy på bristningsgränsen - överarbetad, överpresterande och utmattad av alla krav. Varför arbeta så hårt för så lite uppskattning? Vad skulle hända om hon gjorde det hon ville för en gångs skull? Utled på allt, får Amy kontakt med två andra mammor i samma situation. Tillsammans bestämmer de sig för att lämna sina inrutade liv för att leva livet, något som inte ses av blida ögon av klicken av perfekta mammor.."

Jag hade bara hört talas om filmen innan jag såg den, visste inte riktigt vad den handlade om eller sett någon recension. Hilma var väldigt på att se den, självklart fler också men fick lita på dom. Innan filmen började fick jag dessutom en snar om att en person sett den två gånger dessutom, för "den är sååå bra". Blev ännu mer taggad. Och ja - alla hade så rätt!!! Personligen tycker jag den va otroligt rolig, mysig(??) och en sk Saga-film. Precis sånt jag gillar. Måste också börja respektera mina päron mer, för de gör ett så stort arbete och får inte jättemycket tillbaka. Eller alltså för er som inte vet bor jag bara hos pappa, men ändå :-) Behöver inte gå in på detaljer, men time flies och saker förändras.... Vilket jag gärna ser att både vuxna som barn måste börja acceptera mer, för alla har det inte likadant som dig. Alla behöver inte göra valet som jag tror många blundar för, eller iallafall inte som 15 åring.


Likes

Comments

Hade bestämt mig gör att plugga hela helgen, matten hänger över mina axlar så jävla tungt men skjuter självklart fram den sakta men säkert dag för dag. Har liksom lov på ett kapitel jag knappt tittat på den här terminen. AJA löser sig nog :P Istället så prioriterade jag sömn <3 och träffa kompisar. Mycket bättre I promise Mario

Så igår efter mycket om och men drog jag till MoS för att möta C och H. Stod på deras hemsida att det skulle vara stängt (???asså va) men löste sig, även om jag missade en pendel pga att sl suger.

Var inte ute efter något speciellt utan girltime är alltid mys. Kiko hade rea på läppennor för 19 kronor, kirrade en och inser att jag aldrig kommer använda den. Hatar mina torra läppar så mycket att ibland vill jag använda nån kniv och ta bort skiten, skämtar inte. Det sänker mitt självförtroende totalt. Jag menar, ett par torra läppar kanske inte låter så mycket för världen men tänker på det hela min vakna tid.

Beställa mat på Max expresskassa ha bråttom och otrevlig personal för att kolla på klockan, se hur minuterna till pendeln räknas ner för att sen med påsen i ena handen, drickan farligt i andra och en väska runt axeln, springa allt vad du har genom hela köpcentret måste varit en rolig syn. Och något jag inte rekommenderar någon. Lökigt värre xD

Med massa godis köpt såg vi på Bad moms, garva ganska mycket och hype på monster åka hem runt 11 för att typ lägga mig vid halv 2. Saga + kOFFEIN NJAAAA TACK MEN


Likes

Comments