Heej! Har varit sämst på att uppdatera senaste dagarna men har haft fullt upp och hade ingen motivation till att blogga. Men dom senaste dagarna har varit roliga, jag har träffat många nya vänner och haft kul. Sportlovet var awesome, men nu kör skolan igång igen och ska försöka fokusera mer på den och börja träna mer (fett duktig).


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​hej hej. Har brist på saker o skriva om, så tänkte skriva lite om vad som hände igår. Jag satt och pratade med Jacob i någon timme 0m allt och inget, sen så gick jag, Frida, Kim och Linus och såg "cirkeln" på bio. Jag trodde faktiskt den skulle vara lite bra i alla fall, men det var inte bra nånstans.

Likes

Comments

Jag är inte något stort fan av energidryck, ärligt så tycker jag de är ganska äckligt. Men just "the blue edition" är så fruktansvärt god så jag vet inte vad. Säkert typ alla som har smakat den. Men ni som inte har, smaka den!

Likes

Comments

Hej hej! Idag har jag tillbringat lite tid med Liv som jag inte har träffat på en månad för hon har varit och praktiserat i Åre. Det var roligt och skönt att hon kom hem igen.

Men i alla fall så gick vi på bio och såg fifty shades of grey. Filmen var bra men jag som är så ovetande visste ju inte först att de fanns tre delar så blev ju skit irriterad på hur slutet var. Men aja, då får man gå och vänta på nästa film om jag inte tar initiativet och läser böckerna..
Likes

Comments

Igår var det alla hjärtans dag och såklart spenderade jag den med David. Det var supermysigt och kunde inte fått en bättre dag.

Likes

Comments

Igår så träffade jag Bella i några timmar och vi hade lite filmmys. Filmen som vi tittade på hette "The blind side", säkert jättemånga som har sätt den bara jag som är lite efter. Men i alla fall sjuk bra film, man blev rörd flera gånger för de är så underbart att se hur lycklig en person kan bli för så lite och de finns personer som verkligen delar med sig. Jag blev aldrig uttråkad när jag såg den, och rekommenderar alla att se den!

Likes

Comments

Hejsan! Som jag skrev i tidigare inlägget så skulle vi bada isvak med skolan idag. Man blev inte tvingad till att bada men jag tänkte liksom varför inte?

Man lever bara en gång, o skulle säkert annars sitta om 70 år och ha ångest för att jag aldrig hade badat isvak.. Men i alla fall de var sjukt kallt och dom där isdubbarna åkte av när jag hoppade i vattnet, men skulle nog ändå inte ha använt dom eftersom jag bara ville upp (o snabb var jag). När jag kom upp så var en del kroppsdelar bortdomnade, och de var bara allmänt obehagligt. Jag kommer inte göra det frivilligt någon mer gång tror jag.

Likes

Comments

Hola! Bara 1 dag kvar till fredag, härligt. Men först ska man ta sig igenom torsdagen. Blir att bada isvak idag med klassen och 7an och sen typ sova för har sovit 3 timmar inatt så är supertrött. Men tänkte lägga ut en "10 saker om mig" så ni får veta någorlunda mer om mig. 


  1. Jag gillar inte nutella.
  2. Jag har tre systrar.
  3. Jag flyttade till Katrineholm när jag var 11/12 år.
  4. Jag går på Erlaskolan.
  5. Min släkt är stor.
  6. Jag vill börja fota mer.
  7. Jag har svårt med att beskriva min personlighet.
  8. Att bråka med personer eller att dom är sura på en är det värsta som finns.
  9. Jag gjorde mig typ illa varje dag när jag var mindre.
  10. Jag gillar att vara omkring personer och att lära känna nya.

Likes

Comments

Hej, jag heter Saga och bor i hålan Katrineholm. Jag har funderat ganska länge på att börja blogga  o vet ingenting om de så vi får se om de blir en katastrof eller något bra med det haha. 

I alla fall så hade jag inte tänkt blogga om något speciellt, ba allmänt om vad som händer i mitt liv osv. Tänkte att det skulle vara kul. 

Nu ska jag skriva klart det här inlägget sen gå o lägga mig (intressant jag vet..). Men kram o godnatt!

Likes

Comments