NÅGRA DAGAR UPPE I NORR

Hej på er gänget! Jag berättade ju att jag skulle vara med pappa på jobb i veckan, och i onsdags åkte vi faktiskt upp till Luleå. Jag har aldrig varit såhär högt upp i landet förut, men jag kan faktiskt säga att av det lilla jag hunnit se har jag vart positivt överraskad. Det är väldigt mysigt här uppe, och jag kan bara tänka mig hur mysigt det är när det blir viner på riktigt! Det står absolut på min bucket list att uppleva Norrland på vintern.


Jag och pappa flög upp i onsdags kväll. Också jättemysigt haha, just nu uppskattar jag verkligen ALLT som inte innebär att sitta hemma. Och så gillar jag att flyga, tycker det är ganska rogivande och harmoniskt. Vet inte vem som sa det eller var jag läste det, men att det känns som att tiden stannar lite och att man får en paus från allt som pågår medans man är uppe i luften. Jag tyckte att det stämde ganska bra och att det är ett bra sätt att se på det. Jag älskar att plugga in lurarna, sätta på lite härlig musik och kolla ut genom fönstret eller läsa en trevlig bok.


Väl framme bjöds det på pangmiddag. Supertrevligt!


Dag två var det dags för något som kallas öppethus (vilket var anledningen till varför vi var här), det är då massa kunder som kommer för att kolla på produkter osv. Det var kul att vara med och se, men fanns inte mycket mer än att kolla på för mig att göra. Kul ändå att kika och se lite vad profilbranschen innebär.


Senare på kvällen stod det hockey och middag på schemat. Också väldigt trevligt. En sak som jag märkte med branschen är att alla är otroligt öppna och trevliga, hela branschen bygger egentligen på relationer som jag uppfattat det.


Kvällen avslutades på bästa sätt. De flesta gick vidare för att kolla fotboll, men en "sportmatch" räckte för min del, så jag kröp ner under täcket och kollade lite Netflix.


Flyget hem går inte för ens ikväll, så idag tog vi lite sovmorgon och käkade lång frulle vilket var skönt. Sen chillade vi någon timma på hotellrummet innan vi mötte upp pappas kollega för lite lunch, och även en tur till hans fina stuga uppe bland skogarna. Ser ni hur fint och harmoniskt! Love it!

Vi hörs igen när jag är hemma. puss!

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Men mysigt! Följ mig - följer tillbaka 😊
nouw.com/malinhardstahl

Instagram @sagagreby