Tisdag. Dagen började i stress, kanske för att första snön låg som ett vitt täcke på marken när jag vaknade och jag insåg att jag måste köpa vinterskor. (i-landsproblem) Och kanske också för att jag var lite smått nervös för mitt träningspass med min PT i eftermiddag då det var ett tag sen sist.


Började 08 imorse och hade en relativt kort dag på jobbet, som jag förövrigt älskar. Världens bästa kollegor har jag, är så glad som känner att jag hamnat på rätt plats. Det är så viktigt att man trivs på sitt jobb. <3

Så fort jag slutade så slängde jag i mig lite mellanmål innan jag sprang vidare mot gymmet för ett svettigt pass med Ida. Är alltid kul att träna med henne då man får ta ut sig på ett helt annat sätt än när man tränar ensam. Nöjd och med något onda rump- och benmuskler så åkte jag hem för en dusch och middag. Kan ju tänka mig hur min kropp känner sig imorgon ;)


Ja vad tror vi om det här med att börja blogga igen? har ju haft blogg från och till några gånger men tänkte att det kunde vara kul nu att börja skriva igen. Dels för att jag själv älskar att läsa bloggar och fastnar lätt för andra människor liv (hur wierd lät inte det? haha) men också för min egen del för att kunna gå tillbaka och läsa och se bilder på vad jag gjort. Sen så åker ju jag och min bästa vän Elin på en 2 månaders resa i början av Januari. Tänkte att det kunde vara roligt för er att hänga med på den. Alltifrån packning, förväntningar och självklart under resans gång!


Likes

Comments