Header

Världen

Förra året vid den här tiden befann jag mig tillsammans med min härliga vän Sabina på en varmare kontinent. Vi var på Bali och stannade där i en månad, det var en helt fantastisk resa och jag har så mycket roliga minnen därifrån. Vi såg och upplevde så mycket olika saker, vi hälsade på apor, surfade, dök, parasailing och massa mer men självklart också massor av bad.

Bali resan är något utav de bästa jag gjort, självklart var det inte bara en dans på rosor hela tiden men för det mesta. Visst gick vi varandra på nerverna men vem gör inte det om man umgås konstant i en månad. Om ni ska resa någonstans så tycker jag definitivt ni ska besöka Bali och GILI öarna. Vattnet var klarblått och människorna var helt underbara. Förutom kackerlackan i taket, jätteödlan på toaletten och vägglössen i sängen det vill säga haha..

Och om ni får chansen att testa att surfa, ta den! Det var sjukt roligt, svalde nog halva havet och hade halva botten i trosorna efteråt men vi hade det så roligt. Det var sjukt jobbigt och svårt, men helt klart värt det. Detsamma med dykning, läskigt men så coolt. Lugnet under vattnet var något man inte hittar på något annat ställe. Sköldpaddorna och de färgglada fiskarna var helt fantastiska, visst var det mest läskigt men så jäkla coolt! Båda dessa upplevelser är något jag kommer testa igen, surfing blir det redan i jul då jag åker till Sri Lanka.

Men kära vänner, besök Bali om ni får chansen!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardagen

Arbetslöshet suger, har aldrig varit såhär rastlös i hela mitt liv. Men samtidigt som jag är rastlös känner jag att jag börjar komma tillbaka till att vara mig själv igen. Mitt senaste jobb som jag sa upp mig ifrån tog död på mig och jag blev väldigt deprimerad under den tiden samtidigt som självförtroendet sjönk till botten. Jag var bara där i tre veckor sammanlagt men det räckte för att jag skulle tappa bort mig själv lite smått.

Två dagar gick jag hem för att jag inte klarade pressen och situationen på jobbet, grät hela vägen hem och hade en klump i magen under hela tiden jag var där. Jobbet i sig var väldigt ensamt och mycket ansträngande. Mina kollegor där var nog det som gjorde att jag tappade totalt, under de tre veckorna jag var där presenterade sig två stycken och ingen var speciellt trevlig. Jag är en person som väldigt lätt tar illa upp, det gjorde ju inte situationen bättre.

Men nu känns det som livet går mot ljusare tider, jag har kommit igång med träningen igen och under de här dagarna som jag varit arbetslös har jag bara tagit det lugnt, tränat massor, gått långa promenader och kollat på bra filmer och serier. Visst låter det underbart, men samtidigt som jag känner så, så kryper det i benen och jag vill verkligen jobba. Så nu hoppas jag att skolan eller arla behöver mig snart. För om det fortsätter i den här takten med jobb så finner ni mig snart väldigt vältränad eller inlagd på ett mentalsjukhus. Men nu ska jag äta kantarell mackor med kantareller som mamma precis plockat, PUSS PÅ ER!


Likes

Comments

Världen

Jag är inte en frukostmänniska men den här frukosten skulle jag kunna leva på. Pannkakorna smakade som muffins med banan i, det vill säga en riktig munorgasm. Önskar verkligen att detta lilla brunch ställe låg i Mariestad, jag hade varit stamkund.

Det här stället var där jag åt frukost på min tjugoårsdag i Barcelona. Jag spenderade en weekend i Barcelona tillsammans med två härliga kompisar när jag fyllde tjugo. Brunch and Cake var ett självklart ställe att besöka och vi blev verkligen inte besvikna. Om jag inte heller har missuppfattat helt fel så är stället vegansk. Det är oftast kö utanför men vi hade tur att komma och fick vänta i max tio minuter men det är lätt värt att köa en stund. Maten är helt fantastiskt och jag rekommenderar alla att åka dit och äta. Nu ska jag sluta drömma om dessa pannkakor och äta upp mina exotiska knäckemackor med Bregott. Puss så hörs vi, ha en fantastisk dag!

Likes

Comments

Saga Netti Fahlen, detta är mitt fulla namn. Önskar dock att jag hade några fler andranamn, verkar himla roligt att presentera sig med många namn. Jag är tjugo år och bor i en liten stad vid namnet Mariestad tillsammans med mamma, pappa, lillasyster och hunden Bosse. Just nu är jag mellan jobb och jobbar därför lite överallt, men det kommer ni märka av. Jag tog studenten förra året från samhällslinjen med inriktning beteende. Vad jag vill hitta på i framtiden är väldigt oklart men jag hoppas att det snart kommer en uppenbarelse på vad jag vill göra med mitt liv. Men ärligt talat så älskar jag att leva såhär.

studenten                                 balen med finaste familjen. 

Att resa ligger mig också nära om hjärtat. Älskar känslan när man sitter på flygplanet och är lite smått nervös men väldigt exalterad. Visst finns det negativa saker med resor också, tillexempel när jag vaknade av att vägglöss kröp runt in min säng på Bali. Det var inte särskilt roligt. Men jag älskar att resa och se nya platser trots alla läskiga kryp, det gäller bara att resa med någon som inte är lika rädd och kan döda krypen åt en.

Mitt liv är både grått och blått men det är väl livet. Men jag är väldigt positiv och tar dagen precis som den kommer, jag hatar att planera saker i förväg. Allting sker oftast väldigt spontant och jag ändrar mig alltid i sista minuten. Mina vänner tycker dock det är lite jobbigt och jag förstår dom. Men är man lika velig som mig och får ångest så fort man ska ta ett beslut så kan livet vara tufft.

Mat är också ett stort intresse, eller jag älskar att äta. Jag är ingen super kock men jag kan laga vissa saker, jag är mer intresserad utav att äta än att laga. Men ibland får jag lite impulser och ställer mig i köket och lagar något smarrigt, men jag tröttnar oftast mitt i och ger upp. Men favoriten är tacos, skulle kunna leva på det. Ett måste är majs och guacamole, utan det är det inte tacos. Men här kommer ni få se mycket mat, både egen lagat och restaurangbesök. Är svag för att äta ute, frågar du så tackar jag ja utan att tveka. Om det inte är något äckligt ställe förstås haha.
Nu vet ni kanske litegrann vem jag är och vad som kommer hända här. Det är extremt svårt att försöka berätta om sig själv har jag insett under denna timman. Men varmt välkommen till bloggen och mitt liv, Puss på er!

Likes

Comments