Mina tankar

Tänk att ha någon man kan gå till när man vill. Någon som alltid finns där, som man kan ge sin tid, sina tankar och sina känslor till. Som man kan dela allt med. Vardagliga saker som att handla, städa, laga mat, titta på film eller ta en promenad tillsammans med. Någon som torkar ens tårar när något jobbigt hänt eller som håller om en när man haft en dålig dag och som man skulle göra detsamma för. Någon att skratta med, att ha kul med och skapa interna skämt med som bara ni två förstår. Någon att krypa ner under täcket med när man fryser. Någon att dela drömmar med när man sover. Tänk att ha någon att sakna, någon att längta efter och någon att älska.
Tänk.

Likes

Comments

Mina tankar

Idag saknar jag dig lite extra. Tänker på allt som gick fel och på hur det kunde gå så fel. Frågor som aldrig kommer få något svar. Frågorna som jag själv har svar på men undrar om du vet svaret på. Visst hade vi det bra? Egentligen. Tills jag inte längre kunde må så bra längre. Om jag ska vara helt ärlig så var jag inte redo. Även om jag förnekade det då. Inte alls pågrund av min ålder eller min personlighet. Utan för att det var så tätt inpå en stor tragedi i mitt liv. Jag hade så otroligt mycket sorg och ilska inom mig och jag var fortfarande kvar i den hemska bubblan av hur det var att leva med en narcissist. Du ska veta att jag verkligen gjorde allt, allt jag kunde för att mitt förflutna inte skulle gå ut över dig. Det var inte ditt fel att jag var så skadad, du skulle inte behöva lida för vad någon annan orsakat. Jag visste om det och jag gjorde allt jag kunde för att det inte skulle bli så. Jag antar bara att såren var för djupa, för färska och att jag inte hade haft tid till att läka dem. Jag vill be om ursäkt för det. För att även om jag inte ville, så fick du se de värsta sidorna av mig. Du fick se all sorg, all ilska och all motvilja till att visa dem. Jag var van vid att va tyst, jag var van vid att alltid såga förlåt, jag var van vid att allt jag sa skulle hånas och att alla mina åsikter skulle tryckas ner. Jag visste inte hur äkta kärlek såg ut. Det kanske jag inte vet nu heller men nu vet jag hur den inte ska se ut och det har hjälpt mig mycket. Så förlåt för att jag inte visste det tidigare. Förlåt.

Det går inte en dag utan att jag önskar att jag träffat dig nu istället. Nu när jag kommit så långt känslomässigt och psykiskt. Nu när jag vet hur kärlek inte ska se ut och nu när sorgen inte längre tar över mig och förlamar mig längre. Nu när jag kan gå flera veckor utan att gråta, nu när jag inte längre drömmer mardrömmar, nu när jag har hopp om framtiden och nu när jag faktiskt tror att jag någon dag kommer bli lycklig. Jag hade kunnat uppskatta din kärlek på ett helt annat sätt och jag kanske tillochmed hade kunnat lita bättre på dig nu. Jag hade iallafall försökt lita på dig nu. Jag hade gjort allt och jag är faktiskt kapabel nu till att ge dig allt och älska igen.

Men med de sagt. Så är det ju faktiskt så att du sårade mig med. Först och främst när du bara gav upp. Visst jag förstår varför du gav upp. Men hade det inte varit så fruktansvärt fantastiskt om du inte gjorde det? Om du älskade mig tillräckligt mycket för att inte ge upp? För du bara lämnade allt. Lämnade mig. När jag behövde dig som mest. För även om vår kärleksrelation inte fungerade pågrund av mig så var det du som sa upp vår vänskapsrelation. Vi skulle finnas där för varandra. Om det inte funkade som kärlek så skulle vi finnas där som vänner. Du skulle hålla om mig, trösta mig och bry dig. Och jag antar att om du inte var kapabel till det så älskade du mig inte lika mycket som jag älskade dig. Förstår du hur otroligt hjärtkrossande det är när du går vidare efter tre dagar och försöker ersätta mig och jag får reda på det? Förstår du hur mycket det sårade mig? Jag blev fullständigt förkrossad och kunde inte Leva normalt på flera veckor. Du gjorde nya djupa sår på mig och du fyllde mig med ännu mer ilska och sorg. Det gjorde riktigt ont. Det vill jag du ska veta.

Men jag vill också att du ska veta att förlät dig för det och att jag fortfarande älskar dig. Och det ska du hålla nära ditt hjärta när du är ledsen och ensam. Att Jag älskar dig.

Likes

Comments

Quotes

Full of broken thoughts
I cannot repair.

Likes

Comments

Mina tankar

Fan vad ont det gör. Att en dum ful jävla äcklig bild kan göra så ont. Jag är inte ens kär i dig längre, Eller? Jag saknar dig inte längre, eller?

Varför kunde jag bara inte låta blockeringen vara på. Glömma dig. Lotsas som att du inte längre finns. Ignorera känslorna. Skylla smärtan på annat.

Jag är arg på dig för att du övergav mig när jag behövde dig. Jag är så ledsen på dig för att du svek mig.

Jag var skadat gods men jag älskade verkligen dig. Stundtals, även om jag inte trodde att jag kunde det. Men jag var inte redo än och du skulle väntat på mig. Haft tålamod. Gett mig fler chanser.

Fan, förlåt.

Likes

Comments