God förmiddag!

Startade dagen med en väldigt lugn morgon, pannkaksfrukost gjorda på havremjölk och kollade gårdagens talangavsnitt. Sedan städade jag undan all disk från igår när Patricia var här. Jag älskar att bara vara hemma och hänga. Äta något gott och prata av sig.

Lite senare ska jag hem till mamma och äta tacos. Hon ska få hjälpa mig att raka nacken också, har blivit alldeles för långt...

Mina liljor har redan börjat slå ut också, så himla fint!

Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

Idag ringde klockan vid 6 första gången & det var dags att börja tvätta.!Sista lediga dagen innan jobbet börjar så jag passar på att få riktig ordning och reda här hemma. Nystädat och allt upptvättat. Så nu luktar det blommor, sköljmedel och vanilj i hela lägenheten!

Känns helt galet att skolan faktiskt är över nu och att jag börjar jobba. Den här hösten har känts som en evighet men jag är så lycklig över att jag har klarat det. Heja mig!

Stannade förbi Ica och köpte med mig blommor som fick hamna på vardagsrumsbordet. Är alltid roligare att komma hem till fina blommor tycker jag!


Efter att middagen är färdig och sista maskinen har torkat så ska jag bege mig hem till Therese. Vi ska mysa & äta lite gott bara. Perfekt avslut på denna dagen.

Likes

Comments