Citatet ovanför hittade jag på internet. Det stämmer sååå bra in på mig! Någon annan som känner igen sig?

Iallafall, ikväll har min mormor kalas och hela min släkt på mammas sida kommer vara där (min mamma och pappa e skilda).
Skulle ni tycka det vore kul om jag tog några bilder och laddade upp dom här och skriver lite om det som vi har gjort?

Kommentera på bara :)

En annan fråga till er är vad vill ni ha för blogginlägg?
Några tips som ni kanske vill ha är:
1. +/- med saker.
2. Outfits
3. Hauls
4. Bilder som jag tagit
5. Min dag (där jag berättar vad jag har gjort)
6. Häng med mig (fast genom skrivandet)
7. Recept
8. Citat och ordspråk
9. Info om mig
10. Era egna idéer

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Först ska jag passa på och säga förlåt för lite uppdatering!!!
Hoppas ni inte har blivit allt för uttråkade av mina få blogginlägg (hehe).
Iallafall så tänkte jag skriva lite om sommarvädret idag.

Visst är det härligt när solen kommer fram. Det är helt blått på himlen och bara några få nästan genomskinliga moln. Man vaknar på morgonen och kollar på termometern. Den visar över 20 grader och självförtroendet för dagen stiger fort. Man drar på sig shorts och ett linne, tar frukost, sätter sig på altanen och äter.
På förmiddagen kanske man tar ett dopp antingen i poolen om den redan är uppe eller i ån. Sedan ligger man på altanen i bikini och solar, bara njuter. Hör ljudet av en gräsklippare, det luktar nyklippt gräs. Precis så som en perfekt sommardag ska vara. Alla träd som blir gröna, blommorna blir färgglada, kanske till och med de första smultronen blommar fram? Man bara njuter och har det skönt. På eftermiddagen ringer man vännerna och gör något kul ute. Alltihopa är perfekt.


Hur är en perfekt sommardag för er? Kraaam!

Likes

Comments

Jag tänkte att jag skulle informera er lite om inlägg i helgen.
Det kommer att komma ut 2 blogginlägg till idag, sedan 1 eller 2 både på lördag och söndag! Idag kommer ett inlägg om "min dag" sedan ett "recept". Imorgon och på söndag blir det "min dag" och kanske något mer😊

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg! Jag heter Saga Eklund och ja ni har kanske läst beskrivningen om mig? Annars kan ni ju göra det!
Iallafall, här kommer jag att blogga om min dag, mitt liv och mina intressen. Men det kommer även att komma upp mycket annat. Som tillexempel inredning, pyssel, recept, mode, fotografier och annat skoj. Kommentera och gilla gärna mina inlägg och var aktiva. Jättekul om ni vill fortsätta läsa min blogg och ja att ni gillar den!
Kram💐💗

Likes

Comments