Länge sedan sist, men nu kör vi!

Jag har varit väldigt inaktiv på senaste och antog att detta skulle bli en blogg med massor av updates, men så blev inte fallet. Snarare tvärtom... Men ska försöka ta tag i detta nu och få tummen ur röven. Hahahah. Men hörrni! HÖSTEN ÄR HÄR! Asså hösten är min absoluta favorit årstid, alla löv som byter färg och falle rtill marken, det blir lite kallare ute. Så fina färger runt omkring en och att man känner sig så himla kär på höste, håller ni med mig?

Iförrgår var jag och killen med min killes syster och hennes pojkvän på Lazerdome här i Umeå och körde fortet, därefter for vi hem till deras lägenhet och umgicks, åt middag från Svingen (en pizzeria i närheten) kan lugnt säga att det var bland den godaste kycklingrulle jag ätit, dock är jag ju lite annorlunda och tar alltid barnportioner så kan säga att det räckte gott och väl till min ligga mage. Kvällen vart däremot väldigt lång och tror klockan var närmare halv fem innan vi la oss för att sova, blev dessutom första gången jag dygnade och fy fasen vad jobbigt. Sov till typ halv ett och fick mig en liten tupplur direkt efter, vi skulle dessutom på min morfars 60-årsmiddag klockan halv fem och den kan jag ju lungt säga att vi då blev lite sen på. VI tog bussen dit tillsammans och sedan var det dags för 60-årsfest. Varken jag eller min pojkvän tycker inte så särskilt mycket om släktträffar och allt därtill, jag med min panikångest tycker det kan bli väldigt jobbigt och tycker nästan att själva festen blir bättre när vissa börjar åka och det blir en lugnare miljö och stämmning runt omkring. Någon som håller med?

Hursom stannade vi inte där så jättelänge, men i överlag var det trevligt. Höll ett litet tal för morfar också och kändes som om jag skulle kissa på mig, helt seriöst. Men kändes så br att göra det och att våga. När jag gick på lågstadiget, och högstadiet hade jag aldrig svårt för att hålla tal, var seriöst aldrig nervös men något har hänt nu när jag började gymnasiet, är 9 av 10 gånger nervös och har supersvårt att ställla mig och prata inför andra. Men tänker mig ändå att man måste göra det och träna på det för att det ska gå över och att man kanske så småningom ska komma över rädslan och att det känns mer bekvämt än hemskt. Någon fler av er som känner igen er och era bästa tips för att komma över detta? Kommentera gärna nedan :)

Idag blir det en slapp dag i sängen framför youtube, tillmestadels bara Therese Lindgrens videos och lite annat smått och gott. Hoppas ni har en bra dag och får en fin kväll. Glöm inte att gilla och kommentera gärna något ni skulle vilja att jag skriver om!Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Låter som en bra helg! Kul att du vågade hålla tal 😄
nouw.com/elinm