Hej sötisar! Idag har jag bara legat hemma hela dagen och även pluggat. Jag gick inte upp ur sängen för ens kl 13.00 och sedan åt jag en sjukt god kantarell pasta och äppelpaj till efterrätt. Mmm. Igår var jag hos Amanda som ha THUG life fest som va sjukt roligt! Riktigt bra tema haha! Jag kom hem ganska sent så de förklarar ju att ja vaknade så sent.

Bilderna högre upp är från när ja var på Berns förra söndagen och på bio och åt på bio salongen i mall of Scandinavia! Det är faktiskt god mat där! Tipsar!

Puss på er! Nu ska jag fixa i ordning mig för kvällen. Jag ska gå på en stand up och äta middag i stan, sedan vet jag inte vad jag ska göra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej Finisar!! Det var ett tag sedan! Har varit helt inne i mitt youtube:ande att jag helt glömt bort bloggen! Men nu är jag tillbaka och förhoppningsvis kommer detta hålla!! Här är lite mat jag ätit på senaste. Jag är inte den personen som fotar så mycket, haha så de va lite svårt att få ihop dessa bilder. Just nu ligger jag faktiskt hemma sjuk, och har varit det hela veckan:( Tror jag får vara hemma imorron också! I morgon får jag hem min efterlängtade sänggavel så jag förhoppningsvis kan börja sova i mitt rum igen efter helgen! Jag kommer nog göra inlägg om hur jag ska/gör om mitt rum! Så håll er uppdaterade!
Puss & kram<33

Likes

Comments

Bilder på mat... igen. Förlåt att jag inte vloggat eller bloggat på länge. Har nämligen varit på ett instruktörsläger där man inte får ha telefon dator mm. Men nu är jag tillbaka! Jag hade tänkt att göra en "haul" för många verkar vilja de. Jag undrar då om jag ska göra en kollektiv haul då ja visar allt ja köpt under sommaren eller om ja bara ska göra en London Haul. Skriv gärna i kommentarsfältet va ni tycker! Puss<333

Likes

Comments

Likes

Comments

Mexikansk resturang i fredags

Moules frites i torsdags

Camden matmarknad i lördags

Ritz Afternoon Tea

Likes

Comments

Igår på fashion skolan skulle vi gå runt på stan och ta foto på folk vi fick inspiration av. Så här är några bilder jag tog. Det är även bilder från olika Vogue tidningar genom tiderna.

Likes

Comments

På Balenciaga utställning

Shake shack burger idag

Nobu igår

Likes

Comments

Hej hörni!! Nu är jag i London och jag och Anna hade tänkt att göra en Q&A på youtube. Så ställ massa frågor så svarar vi på dom i en video!
Puss!

Likes

Comments

Hej!! Förlåt att ja inte bloggat på länge!! Måste typ sätta timer så jag kommer ihåg, haha. Just nu sitter på planet från Köpenhamn till London!! Wihoo!! Har precis varit i Halmstad och hälsar på släkten. Vi har ätit massa gott och haft det så himla kul!! Nu taggar vi upp inför London!
Puss!

Likes

Comments

Hoppas ni gillar mina första vlogg!! Är inte jätteduktig på att redigera och det kändes helt sjukt ovant, men det var väldigt roligt. Puss<33

Likes

Comments

Instagram@sagasenginbjers