Hei, dere!!
Beklager at jeg ikke har postet på en stund, jeg har rett og slett ikke hatt motivasjonen til det. Jeg kom til Oslo på fredagen og har vært hjemme hos mamma siden da, fordi det er et totalt snø vrak her!! Det er utrolig glatt og mye snø over det. Og hvem har energi til å trille barnevogn i et slikt vær? IKKE JEG. Jeg savner virkelig å ikke ha snøen her, altså det trengs ikke sommer eller fint vær, bare la snøen forsvinne snart i det minste!! Man blir rett og slett deprimert og får ikke lysten til å gå ut. Er det ikke noe som heter «vinterdepresjon»? Tror de fleste vil gjenkjenne seg i det jeg snakker om. Jeg lengter etter påsken da kommer solen frem og alt smelter sakte men sikkert vekk, takk GUD!! 😬🤞🏽

Jeg skal prøve å komme meg ut i dag med Asiyah, i det minste ta oss en tur til Senteret som er 3 minutter unna oss😂 Håper bare at jeg ikke sliter med barnevognen på vei dit eller at jeg faller ned på rumpa .. (flaut) 😑

Vi ses snart igjen.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 50 Lesere

Likes

Comments

Hei igjen!
Endelig har vi ankommet trygt og rolig til Oslo. Det var snakk om to timer busstur. Jeg ble kvalm, men fikk sove den siste timen på bussen og det hjalp. Det var kjempe koselig å se familien etter en stund og Asiyah har kost seg som alltid. Nå skal vi ta kvelden, så snakkes vi mer imorgen.

  • 99 Lesere

Likes

Comments

Foreldreskap

Hei, dere!!

I dag var vi på ett års kontroll hos helsestasjonen for baby Asiyah. Det første som ble gjort når vi ankom dit er at Asiyah ble veid, målt i lengden og hodet før vi dro inn til helsesøster som ga henne to sprøyter på låret og det var sjokkerende at hun ikke begynte å grine. (Flinke jenta mi) 😄

Etter det måtte vi innom legen og han sjekket motorikken, pusten og øyene hennes. Alt var som det skulle og Asiyah fik endelig muligheten til å leke mens vi ventet på legen imens. Det er helt sykt at hun vokser så fort opp og lærer å leke rolig alene og med andre barn. Asiyah er det meste blid og sosial, hun blir så glad over å se andre barn og elsker å leke med dem.
Vi kom nettopp hjem og begge vi to skal ta oss en lur og gjøre det beste ut av dagen etter det, fordi gjett hva? I morgen skal vi endelig reise til OSLO!! Jeg gleder meg virkelig til å se familien min igjen, det er drøyt to måneder siden sist jeg besøkte dem. Så blir koselig å tilbringe tid med dem med Asiyah.

Vi ses snart igjen!

Love,
Safia 💋

Likes

Comments

Hei!
Jeg tror de fleste har følt seg nede en dag eller to. Du føler sikkert at du trenger motivasjon og da søker du det for å føle deg bedre kanskje? Jeg gjør det hvert fall, jeg søker motivasjon og inspirasjon sitater på en app som heter «We Heart It.
Jeg vil gjerne dele med dere med noen realistiske og tankevekkende sitater. Men det som er at det kommer an på hvilken humør du er i. Hvis du er glad ser du etter sitater i den situasjonen. Men hvis du er trist søker du helt noe annet som vil gjør at du føler deg bedre som også er relatert til den tilstanden du er i.

Håper dette var til hjelp. Så ses vi snart!
Love,
Safia 💋

  • 180 Lesere

Likes

Comments

Fashion

Disse er mine Abaya’er som jeg stort sett bruker om sommeren. De er så behagelig og fine å gå med. Det finnes tusenvis av farger og mønster, men jeg er ganske kresen når det kommer til noe annet enn svart, grå, brun og blå. Den gule med svarte mønster og den svarte med blå detaljer er mine favoritter!

Hvilken likte du best? Hva er din favoritt sommerplagg? Kommenter under, alltid koselig å lese andres kommentarer.

Vi ses snart igjen!

Love,

Safia 💋

Likes

Comments

Hei, sann!

Baby Asiyah har endelig fylt ett år og det er en stor milepæl for oss. Det er altså ett år siden hun la mellom armene mine helt knøttliten og nydelig, etter en lang intens opplevelse. Jeg lå på operasjonsbordet minst i fem minutter før legen fikk henne ut og jeg fikk endelig se henne. Jeg fikk holde henne etter operasjonen og det var veldig emosjonelt. Det å kunne se minnene tilbake fra når hun var nyfødt til nå, er en drastisk og moro opplevelse. Hun har nettopp fått sine første to melketenner nede, hun kan krabbe, sitte, spise delvis mat alene og stå på egenhånd. Wow. Hva er det som mangler? Jeg trodde virkelig ikke at hun kunne gjøre alt dette innen hun hadde fylt ett år.. Asiyah begynte å krabbe, og sitte rundt 11 mnd og stå like før hun fylte 12 mnd. Det gikk kjempe fort og det er veldig skummelt å se hvordan hun har utviklet seg til en selvstendig og god jente.

Asiyah er det beste som har hendt meg, jeg var en person som var generelt veldig glad i barn før jeg fikk mitt eget. Jeg satt det meste barnevakt for min nieser og nevøer. Jeg har tre nieser og tre nevøer.  Og det som gjør meg så innmari glad er at Asiyah har så mange søskenbarn å vokse opp og leke med. Det å ha en stor familie er virkelig en STOR velsignelse i seg selv. Jeg takker Gud hver dag for min lille familie i Skien og mine store familie som jeg har i Oslo. Det er så koselig, spesielt når vi feirer Eid sammen.  Da samles hele familien, vi storkoser oss med god mat, barna får muligheten til å leke og åpne presanger sammen.


Har du noen barn? Eller noen på veien? En stor familie kanskje? Kommenter under uansett om du har eller ikke, det er alltid koselig å lese andres kommentarer. ☺️

Vi ses snart igjen.

Love,

Safia 💋

  • 293 Lesere

Likes

Comments

Hei!
Jeg tror de fleste har mål de vil gjerne oppnå i år, men det hender stort sett at man mister motivasjonen innen året er slutt. Nå skal jeg dele med dere mine 5 realistiske mål i 2018. .

1. KOMME NÆR GUD
ET av viktigste målene mine i år. Jeg skal søke mer kunnskap enn det jeg har nå, ta tiden til å lese Quran hver dag, gjøre dhikr og be ekstra bønner. Det å stå nær Gud, gir meg virkelig en god følelse i hjerte og livet mitt generelt bedre.

2. ALENETID FOR MEG SELV
Når du er en hjemmeværende mamma er hverdagen din veldig hektisk og du tenker kun på ditt eget barns beste. Så alt handler om dem. Fra når med dem står opp til dem legger seg på kvelden. Det er sjeldent jeg forlater Asiyah og koser meg ut på byen med venner eller helt alene. Forhåpentligvis skal det skje mer av fremover. Det er greit med avlastning til tider, selvom jeg hater å forlate babyen min.


3. STARTE PÅ TRENINGSTUIDO
Jeg var medlem på fitness 24/7 på Bjerke i Oslo før jeg flyttet til Skien og det var ikke greit å avslutte medlemskapet, men fant ut at dem har åpnet et nytt treningstudio på Haugenstua som ikke er så langt unna der familien min bor, så tenkt å melde meg på det igjen og få sommerkroppen 2018!!! (inside joke) 🤪 Dere aner ikke hvor mye jeg savner det. Det å kunne ha et sunt livsstil er noe jeg ser fremtil.


4. SPARE PENGER

JA, jeg er en av de menneskene som kan bruke en del penger på tull. Er veldig rastløs når det kommer til cash money flow ja.. Jeg skal begynne å spare fra med neste måned, og syvende sist vil det lønne seg. 🤪

5. SPRE KJÆRLIGHET OG GI
Det å spre kjærlighet og gi penger, klær og mat til de trengende er noe som er veldig viktig for meg. I år vil jeg spre så mye kjærlighet og forlate alt av arroganse, hat og negativet. Jeg har rett og slett ikke bruk for det i livet mitt. Livet er alt for kort, så det beste er å ta nytte av den tiden du har med dine venner og familie. En ting skal jeg love deg, du vet ikke når livet ditt ender eller de du er glad i. Så bruk tiden fornuftig og ikke angre i etterkant. Så do youu bo! ☺️

Vi ses snart igjen, ha en fin dag videre.

Love,
Safia 💋


  • 334 Lesere

Likes

Comments

Om meg selv

Hellooo!

I dag tenkte jeg å dele 10 ting dere ikke visste om meg på bloggen, det er alltid moro bli kjent med ulike blogger på denne måten. Så tenkte å gjøre det samme om meg selv altså.

1. JEG HATER LØK
Ja, jeg husker virkelig ikke sist jeg spiste løk bevisst! Jeg klarer ikke det. Det å spise løk gjør meg så ukomfortable og kvalm. Når jeg er ute å spiser eller lager mat er alt uten LØK. Kan spise alt av grønnsaker, men jeg leker ikke med løk. 😷

2. JEG ELSKER KRIMSERIER
Ja, jeg ser på alt av «How to Get Away with Murder til CIS seriene. Jeg er så avhengig. Gjennom hele barndommen min, altså fra barneskolen og utover til nå. Jeg ville så gjerne bli en av dem så fælt, men husket at det er ikke like spennende i virkeligheten enn det er på serier/film. 😅

3. JEG BRUKER BRILLER
Jeg må egentlig bruke, men sluttet med det i 10 klasse og har ikke gått med det siden da. Men sjekket synet mitt forrige uke og bestilte nye briller som jeg venter på å hente, så etter det må jeg bruke det fast.

4. JEG GIFTET MEG SOM EN 18-ÅRING
Jeg husker så godt at det var et stort ønske av meg selv å gifte meg ung og bli en mamma etter det. Og det har nemlig skjedd. Jeg har vært gift i to år nå og har ei datter på 12 mnd. Det beste som kunne ha hendt meg. Jeg fikk det fineste bryllupet jeg kunne ønske meg og kunne virkelig ikke ha ønsket meg bedre ektemann og.

5. JEG HAR DREVET MED 3 ULIKE IDRETT
Jeg har drevet med fotball, håndball og innebandy. Jeg har alltid vært litt av en «guttejente». Jeg elsket å være i bevegelsen og alt var så moro når man var yngre.

6. JEG TÅLER IKKE SMINKE
Jeg er en av de «jentene» som ikke tåler sminke, huden min er veldig sensitiv og jeg kan ikke ta på meg mascara eller foundation uten at jeg ikke får kviser eller begynne å klø. Jeg er ikke så interessert i å bruke sminke, men syns det er fint å bruke det på spesielle anledninger ja.

7. JEG ER LIVREDD EDDERKOPPER
JA, LIVREDD!! Jeg er en av de som griner hvis dem ser en edderkopp. Jeg takler dem ikke, jeg var livredd for slanger før, men det finnes ikke her i Norge. Men jeg får noia og panikk hver gang jeg ser en edderkopp i huset. Jeg bor i første etasje og hver sommer så kommer det en eller annen edderkopp frem. Og det verste er at jeg klarer ikke «drepe» eller «fange» dem, så ber alltid mannen å gjøre det og han dreper heldigvis ikke edderkoppen, men tar et tørkepapir og tar den ut.

8. JEG ELSKER Å LESE
Jeg pleide å lese sykt mange bøker før, men sluttet pga dårlige synet mitt. Men jo fort jeg henter mine nye briller så er det «let’s start again»

9. JEG ER SERIE GAL
JA, jeg ser på sånn 17-20 serier som pågår ennå!! Når det kommer til serier, jeg føler jeg er mester i det. Jeg kjenner til, alt og alle om det. HAHA
Jeg er en hjemmeværende mamma nå, og derfor har jeg litt mer tid til det enn noe annet.

10. JEG FÅR SJELDEN MARERITT
Takk Gud for det. Men hvis jeg får mareritt kan det hende jeg gråter etter jeg har stått opp av det. Det følelse så ekte, og alt handler stort sett om «mord». Så kanskje jeg burde slutte å se på krimserier? Haha

Alt jeg kunne komme på i farta! Men håper det var greit nok. Ses snart igjen.

Hjertelig

Safia 💋

Likes

Comments

Hei! 

Det å bli en mamma i en alder av 19 år er utfordrende, men overhodet ikke noe jeg angrer på. Jeg har ei jenta på ett år om noen dager og hun er det beste som har hendt meg i livet.

Hun heter Asiyah, ja når du hører det navnet tenker du sikkert på kontinentet «Asia», men det har en stor betydning for meg som er en muslim.

 
Jeg er så takknemlig for at jeg hadde en lett svangerskap, hadde ikke noe morgenkvalme, halsbrann, hovne føtter eller smerter. Alt gikk helt perfekt, helt til den siste måneden, jeg kastet opp, fikk halsbrann og kraftige kynnere. Det eneste jeg tenkte på var at håper dette går over snart, jeg var så bekymret for å føde på «overtid og det med å ikke føde vanlig. Men så skjedde det mest uforventet opplevelsen. 

Jeg fikk kraftig rier natt til 31 januar 2017, jeg trodde virkelig det var kynnere, men tok klokka og smertene kom av og på sånn drøyt hvert 3 min til 1 min, det var så vondt. Jeg klarte så vidt å puste for hver gang rien kom. Det som hjalp meg var å holde meg fast til noe/noen eller ta meg en varm dusj. 


Vi ble kjørt direkte til sykehuset og fikk heldigvis vårt eget rom. Jeg ble undersøkt og hadde kun 1 cm åpning, men hadde intense rier så fikk bli på sykehuset. Jeg ble sjekket igjen etter ca. 4-5 timer og da var jeg kun 1,5 eller 2 cm , man er i aktiv fødsel når man har 4 cm åpning. De fant ut at jeg hadde kraftig feber, og da kan babyen bli veldig urolig og begynne å bæsje i magen. Og det gjorde selvsagt Asiyah. Veldig mye, og da ble det haster keisersnitt på meg. 

Det er det mest smertefulle opplevelsen i hele livet mitt. Jeg var våken gjennom hele prosessen, det tok dem under 5 minutter å få ut Asiyah, men 1 time å sy meg igjen.
Jeg følte ingenting da, men jo fort bedøvelsen gikk vekk ble smerten umulig å håndtere. Jeg kunne ikke gå på minst to dager, ikke heller amme Asiyah uten å få smerter eller sove.


Men følte meg mye bedre etter noen dager, jo fort jeg kom meg vekk fra sykehuset da var alt glemt. Det å ikke ha en stor kule på mage er FRIHET, smerter som kommer, å løpe til toalettet hvert 5 min var en stor lettelse og. 


Jeg fikk lov til dra hjem etter 4 dager, og da kom hele familien på besøk hos meg og vi storkoste oss.
Men uheldigvis jeg ble sendte tilbake til sykehuset etter 12 timer siden jeg sjekket ut. Dere husker vel at jeg hadde feber og det førte til haste keisersnitt? Den hadde vi glemt og kom hardt tilbake. Legene trodde det var betennelse i såret, livmoren eller ryggen. Etter flere timer i undersøkelse rommet fant dem ut at det var lungebetennelse, og måtte få antibiotika intervønsrt og det tok meg en hel uke å bli behandlet for det og det var nettopp det jeg trengte etter grusom opplevelse av keisersnitt.


Men stortsett etter alt dette har livet vært fantastisk og kunne ikke være mer takknemlig og glad over å ha en så vakker familie og datter som Gud ga meg. Man kan gå gjennom vonde, sterke, triste opplevelser i livet, men det er gode ting i vente for oss og.  Så ha troen på at alt vil ordne seg og det vil mest sannsynlig skje med Guds vilje. 


Min såkalt dramatiske, vonde, fantastiske og lærerikt opplevelse i livet, som jeg fikk æren å dele med dere på bloggen her i dag.

Vi ses snart!

Hjertelig

Safia 💋  • 456 Lesere

Likes

Comments

Om meg selv

Hei! 

Jeg heter Safia, 20 år gammel jente som er født og oppvokst i Oslo. Men nå bor jeg i Skien med min ektemann og vår lille datter på ett år.
Jeg lagde denne bloggen for å fortelle om min hverdag som en mamma, min livsstil og litt av min ekspertise i interiør.

Så jeg håper at du vil følge meg videre og takk for at du besøkte bloggen min.

Hjertelig

Safia 💋

Likes

Comments