Ok hej! En blogg hmm har funderat på att skaffa en blogg ett bra tag nu. Fotar mycket och instagram räcker helt enkelt inte till, vill ju inte vara en sån där jobbig som smäller upp 10 bilder efter varann och är ej förtjust i swipe-funktionen heller, så en blogg verkar ju vara en perfekt lösning tkr jag. Är ju inte ute efter att bli någon form av blogg-sensation direkt, det här är väl mest för min egen skull, vill ha någonstans att titta tillbaks och se mina bilder så att jag sen kan tänka "ah! juste, det var då! fint..". Rätt rimligt tycker jag, så nu slänger jag upp lite bilder på när jag och min kusin Nelson gick ca 10 km (Det är nästan 1 MIL FATTA LÅNGT??! Rör mig nästan aldrig några längre sträckor, bör nämnas. Det ska det bli ändring på.) för att komma till Stabergs klack!

Här har vi alltså kommit fram till vindskyddet uppe på klacken. Det är en rätt lång och brant väg upp dit men det är helt klart värt det pga ser ni utsikten eller?( Det är en del av Runn man ser faktiskt!) Vägen upp är också rätt fin, mkt bergväggar osv. Filmade massor av småklipp som jag ska klippa ihop till en kortare film med musik någon gång, rätt mysigt sånt där. PS. det snöregnade i MOTVIND hela vägen dit så när vi var framme var våra jackor helt täckta i is.

Det kom en hund + två (till synes) superproffesionella hikare också! Hunden var riktigt fin men hikarna väntade nog bara på att vi skulle gå därifrån, något vi inte alls hade planer på att göra. De liksom cirkulerade runt vindskyddet som ett par hajar och sneglade stressat på oss, bara väntade på att vi skulle packa ihop våra grejer så att de kunde slänga sig över vindskyddet. Så vi tände en eld för att markera vårt revir och hikarna blev tvungna att retirera. Det var rätt skönt att vi fick vara själva däruppe, även om hikarna gärna hade fått vara med om de inte hade varit så nördiga.

Efter ett tag gick vi ner till själva gården, gamla Staberg med café/restaurang, barockträdgård och bergsmansgård. Caféet var stängt och det var helt tomt där nere. Vi gick runt i barockträdgården och jag fotade lite. Titta på de där ispärlorna på björkkvistarna, vackert va? <33 Älskar vintern, allt blir så lugnt, fridfullt och vackert. Man känner sig så frisk ute i kylan och snön isolerar bort allt onödigt ljud från trafik mm. Blir löjligt rörd. Det var en trevlig utflykt och jag har som mål att göra fler spontana utflykter 2018, det höjer faktiskt livskvalitén! KRAM <33

Likes

Comments