Header

For snart to mnd siden startet jeg opp Facebook gruppen min "Flawless Faces by Rebecca". Jeg opplevde å få veldig lite støtte av de nærmeste da de kanskje ikke trodde at jeg hadde det i meg og at produktene ikke funket.. Helt ærlig ble jeg flau når jeg møtte på folk (i butikken etc) som jeg visste var i gruppen min. "Hva tenker de om meg?" "Jeg håper ikke de spør meg om noe.." - Dere skjønner greia. Når folk spurte meg hva jeg jobbet med, svarte jeg på en veldig usikker måte.. Og jeg snakket meg selv veldig ned. "Jo, veel.. Jeg selger hudpleieprodukter.. Blabla. Jeg vet såklart at det ikke er noe å leve av". And so on.. Jeg hadde jo ikke bygget noe som helst, jeg visste ikke hvordan det her skulle gå, så jeg turte ikke oppføre meg som en skråsikker drittunge som kanskje ikke fikk det til, til syvende og sist. Men det har jeg gjort. Jeg har motbevist så mange der ute, og det er så utrolig deilig.

På bare fire uker oppnådde jeg den første pin tittelen "executive" - som betyr leder. (Vi har 3 mnd på å kvalifisere oss. Men mange bruker flere..) Så ja, det er vel ingenting galt i å være stolt?

Produktene og før/etter bildene folk trodde var redigerte og super falske.. De er ekte, og folk har endelig begynt å forstå det. Ved hjelp av fine "prøvekaniner" har jeg vist til folket, at det her funker. Og stadig får jeg meldinger av jenter som skriver at de har kastet de andre produktene sine (som er ment for det samme..), de har fått bedre selvtillit og jeg opplever faktisk at noen takker meg. For det jeg gjør. Det er dette jeg brenner for. Det her gjør meg lykkelig.

Mål er veldig viktig for meg. Å sette et mål om å nå ut bare til et par hundre folk, er helt uaktuelt for meg. Jeg setter mål jeg vet at jeg må jobbe og strekke meg, for å nå. Og jeg skal si dere det at: når jeg når disse målene, føler jeg meg bedre enn aldri før. Et mål du vet at du kan klare å nå allerede imorgen, er ikke et mål. Spør du meg.

Å trives i jobben sin er viktig. Men jeg hadde virkelig ingen anelse om at det gikk an å trives mye i en jobb. Ja, det er selvfølgelig mye jobbing (og jeg har ikke hatt en fri helg på 2 mnd). Men det er så verdt det.

Jeg kunne holdt på i en evighet, men jeg stopper her.
God natt.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Det er snart jul. Det er sesong for å gi - ikke ta. Vi har så mye - de har så lite. Tenk at for prisen av en vinflaske, kan du betale for mat for et lite barn i 30 dager. Jeg vet hva jeg velger. Hva velger du?

Sammen med Nu Skin og Nourish The Children selger og donerer jeg Vitameal. Vitameal inneholder følgende:
🍲Fettsyrer som er nødvendige for normal utvikling av hjernen, immunforsvaret og sunn hud.
🍲Elektrolytter som er nødvendige for å opprettholde normal væskebalanse og muskelfunksjon.
🍲25 essensielle vitaminer og mineraler, inkludert A-vitamin for normalt syn og immunfunksjon, samt næringsstoffer som bidrar til normal vekst samt utvikling av skjelettet.

Se så glade barna er, når de mottar Vitameal..

Vitameal kommer i 3 ulike pakke tilbud:

1 for 165,- (mat til ett barn i 1 mnd)
2 for 275,- (mat til to barn i 1 mnd)
6 for 665,- (mat til seks barn i 1 mnd)
+ For hver andre pose vi donerer, donerer Nu Skin én pose ekstra! Helt fantastisk

Jeg håper at du vil være med å støtte. For å gjøre det kan du enkelt sende meg en melding på Facebook. Eller bare vippse meg for antall poser du ønsker å donere og skrive navnet + adressen din på meldingen. Alle som kjøper Vitameal får donasjonskort. Super julegave til dem som allerede har alt. ​De som kjøper Vitameal ila 2016 er også med i trekningen av en surprise på en verdi av 500,-!

Værsåsnill..

Likes

Comments

Jeg er snart 20 år. Jeg vet ikke hva jeg vil gjøre med livet mitt, men jeg vet hva jeg ikke vil gjøre. Jeg nekter å ta en utdanning der jeg må slite meg gjennom 40 år på den samme kontorstolen, uten noe som helst nytt. For så å pensjonere meg og ha resten av livet mitt til å gjøre.. Ingenting? Flytte til syden og bli til en rosin?

Hvorfor kommer livet i en sånn "pakke"? Hvor vi blir født, går i barnehage, begynner på barneskole, ungdomsskole, videregående, høyskole og deretter jobbe i x antall år? Kan ikke folk få ta seg litt tid til å gjøre ting de ikke får muligheten til å gjøre som pensjonist?

Jeg vet ikke med deg, men jeg vil mye heller oppleve mest mulig nå som jeg fortsatt er ung. Jeg vil oppleve alt verden har å by på, før jeg skal slå meg ned og gjøre det samme, hver dag i flere år, igjen. For jeg? Jeg er DRIT LEI.

I år har jeg fått oppleve London, Amsterdam (2 ganger) og Praha. Dette året har vært over gjennomsnittet bra. Jeg har også nylig startet noe for meg selv, noe jeg vet at jeg kommer til å fortsette med i mange år. Jeg trives så godt, og hverdagen min har blitt så bra. Nettopp pga dette.

Jeg nekter å være ett av flere millioner A4 eksemplarer. Jeg nekter å slå meg til ro med noe vanlig. For det er på ingen måte "meg". Og som alle andre ting: jeg vet ikke hva denne bloggen her kommer til å bli. Men jeg vet at tiden fremover vil være verdt å dele.

God natt.

Likes

Comments