Treat yo self!

Innehåller affiliate-länkar

Så det var ju alla hjärtans dag i tisdag. Jag hade missat det men blev påmind av snapchat haha. Teamsnapchat då, inte någon med en hemlig crush eller sånt skit.
Jag vet hur det låter, men jag bryr mig verkligen inte om den dagen. Det är en dag skapad för att sälja kort, blommor och choklad. Och skulle någon komma med en romantisk gest den dagen betyder det ju ofantligt mycket mindre än vilken som helst annan dag eftersom det förväntas på just 14e februari. Så nej, inte min grej.

Men! Trots detta använde jag den dagen som en ursäkt för att ta hand om mig själv, visa mig själv att jag älskar mig, köpa en liten present till mig själv som jag vet att jag har velat ha i över ett år. Nämligen Velour Liquid Lipstick från Jeffree Star.

Anledningen till att jag har velat ha den så länge och inte köpt den, trots ett billigt pris, är för att den endast har funnits i USA tills min kollega visade mig en hemsida som är i England som shippar gratis. En helt ny värld öppnades för mig! För att komma till hemsidan, tryck på produkten på bilden eller precis under där det står Jeffree Star Cosmetics.Jag har tagit med ett viktigt budskap från min favoritserie, parks and rec. Treat yo self. Det är ord att leva efter vilket jag försöker göra. Fuck spara pengar, skulder, räkningar etc. Treat. Yo. Self.

Gillar

Kommentarer