Scavenger Hunt

Godkväll mina vänner!

Nu har jag lagt ner en massa tid under kvällen på att göra en Scavenger hunt till Malin då hon ska vara ensam hos mig ett tag imorgonkväll. Gästerna skall ju vara underhållna!

Jag vet inte om hon läser min blogg - tveksamt egentligen eftersom hon knappt förstår svenska - Men jag vågar inte räkna med det så kan absolut inte visa delar av den då det kan förstöra hennes överraskning. Jag har försökt göra den lite klurig, men inte för svår för då kommer hon inte hinna komma i mål innan jag kommer hem. Den tar plats endast i mitt sovrum för hon vågar inte gå utanför min dörr för så kanske hon stöter in i min pappa eller mina katter och det vill hon absolut inte utan mig. Katterna kan nog gå.. Det var i alla fall en utmaning att göra något det på ungefär 15 kvadrat så hoppas inte det går för fort heller.
Nu ska jag strax gå och lägga mig. Damsuga lite under sängen bara. Upptäckte att det var lite äckligt under den. Sen somna till the Flash som jag har börjat kolla på nu. Sen blir det min superhektiska dag imorgon! Jag är så otroligt spänd.

Natti peeps!

Gillar