Så taggad!

Tjena gänget!


Som kanske bekant älskar jag Halloween och att klä ut mig. Förra året klädde jag ut mig till en sort isdrottning där jag drog inspiration från Narnia och H.C. Andersens berättelse om isdrottningen. Det ska sägas att kronan gjorde jag för hand och tog mig 11 timmar. Imponerad? Inte? Nehe..

Jag älskar att sminka och pyssla med sånt här, så det är dagen på året jag ser mest fram emot. Jul? Min födelsedag? Midsommar? Fuck that shit. Halloween är den bästa dagen på året.


Så jag har nu idag varit och handlat lite saker för detta årets utklädnad. Jag längar så mycket! Är inte helt färdig med idéen så väntar lite med att publicera något om det. Med andra ord kommer året's idé att kvarstå som en överraskning till senare tillfälle.


Nu är planen för mig att tvätta, gå och handla chips och spela Sims. Tanken är senare att jag ska sticka iväg och träna. Har inte gjort det på flera månader för jag har ärligt talat inte orkat då jag jobbar sju dagar i veckan och helst använder min väldigt begränsade lediga tid på annat så som att käka chips, kolla serier och spela sims. Eller ja, ibland umgås med kompisar.


Toodles!

Gillar