I brist på annan modell

"Sara! När ska vi få ett nytt efterlängtat, superintressant inlägg om dina katter som vi förmodligen älskar minst lika mycket som du?" Skrek hela hennes publik.

Nu ska ni få det. Det är mitt svar. Ni kan vara helt lugna, för det kommer ni få förevigt. Tills mitt sista andetag ska jag publicera bilder på mina katter som är vackrare än alla andra. Jo. Alla.

Jag hade inget att göra ett tag så jag lekte lite med kameran. Och eftersom Lisa verkar gilla att fotograferas så blev ju hon modell. Hon är ju otroligt tacksam att fota för hon ligger helt still och kollar rakt in i kameran. Det är nästan som om hon förstår vad som pågår.


Och posar gör hon också. Hon är nog på fullt allvar bättre modell än de flesta människorna. Sötare också.

Jag inbillade mig att Moses skulle bli bra på bild med för han är ju alla gästers storfavorit av dessa två katterna. Beror förmodligen på hans sjukt gosiga päls, hans otroligt blå ögon och det permanenta arga uttrycket han har i sitt lilla ansikte. Samt det väldigt uppmärksamhetssökande och gnälliga sättet. Tyvärr blir han inte lika bra på bild bara..Haha. Jag skämtar. Han är absolit inte lätt att få på bild, men han blir också fin.


Ja, Tjurig ser han definitivt ut att vara. Han kanske var det lite också på bilderna jag fivk då han inte fick den maten han ville ha. Men man kan inte få allt här i livet!

Gillar