Gårdagen och spontanköp

Tjenare!

Igår hamnade jag på akuten tyvärr. Det är absolut inget allvarligt och fick gå hem igen efter några timmar bara. Har jobbat hemifrån idag för att ta det lugnt.


Aaaaanywho!
Jag borde inte vara ansvarig för min egna ekonomi, för då händer det märkliga saker. Jag gjorde ett impulsköp för några dagar sedan, som kom hem idag. Visserligen har jag längtat efter det. Jag har fått hem ett Grow Kit med bonsaiträd. Jag ska med andra ord få gröna fingrar och bli zen. I kittet finns så jag kan plantera fem stycken, men eftersom jag aldrig har planterat något tidigare så börjar jag med ett och ser hur det går. Lite töntigt, men jag har sett en massa videos på youtube där folk berättar om sina växter och jag har blivit så inspirerad! Jag ska också ta hand om växter nu! Så säg hej till bonsaiträdet (fröet), Kurt!

Han är planterad i en kokoskruka som är perfekt för att börja odla bonsai till en början med näringsrik jord. Har även sett till att täcka över honom med tunn plast. Han står i köket där det finns mycket ljus men inte i direkt solljus. Det var vad instruktionerna sa. Inom några veckor lär vi märka om jag är bra på att följa instruktioner!

Nu ska jag vila lite till, sen jobba en aning.

xoxo

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Massa styrkekramar till dig! <3
Ibland kan ju spontanköp vara himla lyckade och roliga, men så spännande med detta 😃
nouw.com/emmaengstrom