Dagens händelse

Nu ska ni få höra på en smarrig historia helt färsk från arkiven!

När man jobbar på donken så upplever man både det ena och det andra. Det brukar vara ganska händelserikt och idag var inget undantag.

Jag stod i köket och utbildade en kille när en av mina anställda som stod i beställningsluckan vid drive-thrun kom till mig och berättade att det var några kunder som verkade vara drogpåverkade i bilen utanför hans lucka. Jag följde med honom upp och låtsades göra något med kassan och samtidigt observerade dem. Det stämde. 3 stycken som var fett skumma - ryckiga, sluddrade när de pratade, stissiga - ja påverkade. Jag bad honom skriva ner registreringsnummret på bilen när han fick möjlighet att se det och samtidigt ringde jag polisen.

Jag beskrev situationen för polisen och de bad mig beskriva personerna samt registreringsnumret och vilken bil. Sen la vi på. Jag bad sedan en tjej som stod i andra luckan där maten delas ut att parkera dem så vi kunde behålla dem lite till. Polisen ringde igen och sa just det; att försöka behålla dem tills de hade en bil i närheten. Kvinnan höll kvar mig i luren och jag försökte beskriva de mer detaljerat med kännetecken och drag.

Undertiden kom en av personerna in och begärde pengarna tillbaka för de hade bråttom. Jag bad de vänta och ursäktade med att jag hade väldigt mycket att göra i köket så skulle komma ut strax. Istället för att vänta så kutade hon ut till bilen och de körde iväg med rivstart. Jag är ganska säker på att de förstod vad som hände då det enda de hade beställt var glass vilket inte dröjer så länge att man behöver parkera dem.

Sen beskrev jag för polisen åt vilket håll de hade åkt där hon sa att polisen var vid oss nu så förhoppningsvis hittade dem bilen.

Alla i personalen samt en hel del av våra kunder var väldigt uppspelta kring hela grejen så det var lite svårt att komma tillbaka till fokus.

Spännande kväll! Nu sticker jag och tränar.

Over and out.

Gillar

Kommentarer

hannanasen
hannanasen,
Haha, riktigt spännande! Hoppas verkligen de fick tag i dem också. Fan vad bra gjort av er i personalen ändå, istället för att bara skita i det, kramis
nouw.com/hannanasen
Saefstrand
Saefstrand,
Ja verkligen! Det bästa är att en kompis såg dem inne i stan tagna av civilpoliser! 😍
nouw.com/saefstrand