Benefit Cosmetics v. Glossybox

Hallåhallå!

Jobbet idag har varit kaaaaos! Så stressad jag har varit idag har jag inte varit sedan jag jobbade på McDonalds! Det var många sjuka, inga som kunde komma in och jobba, så vi var ett litet gän som fick hålla skepet ovanför ytan. Men det var väldigt kul! Jag gillar att jobba under press.

Jag gick även på visningen, och den var underbar! Tror dock inte att jag får den då det är kösystem, och jag är inte först i kön. Det skall ett mirakel till att de två som är före mig tackar nej. *Håller tummarna*

Jag kom hem till en överraskning. Jag prenumererar på glossybox nämligen, och jag älskar det. Jag har läst mig till att många är missnöjda, vilket är synd.. Jag har hittat massa favoritprodukter genomm glossybox. Köpte till en lite lyxigare box utanför min prenumeration som ääääntligen har kommit hem. Den är i samarbete med Benefit Cosmetics, som är ett grymt märke på smink, så har varit lite extra taggad på denna box!

Om ni vill ha en egen prenumeration eller köpa någon enskild box får ni 20% rabatt på första köpet om ni beställer genom länken nedan.

https://www.glossybox.se/referrals.list?applyCode=SARA-R2MA

Gillar

Kommentarer