Header

Contains affiliate links Amanda&Saras äventyr, Det vardagliga, Mondagsspa

God förmiddag folkens.

Idag är jag ledig från jobbet, vilket är skönt, men jag har otroligt mycket ärenden som ska göras inför resan.


Dock börjar de med att Amanda ska komma hit för att ta sista dosen av vaccinet. Efter det är vi redo!


Nu i min väntan på Amanda tänkte jag att det kan vara bra att ta lite extra hand om huden. Den har behövt det då jag fullkomligt försummat den senaste veckorna. Jag hittade några ansiktsmasker jag köpte förra året men av någon okänd anledning inte har använt än. Bättre sent än aldrig!Så nu sitter jag med maskerna på och låter de verka ett tag. Det känns som att det är good stuff!


Planen är sen att börja packa lite, eftersom jag jobbar hela veckan fram till avresa som sker på lördag. Vi ska ju ändå vara borta i en månad, måste packa ordentligt för det. Ska även hämta ut Malariapiller, köpa en hatt och nya solglasögon. Kanske lite shorts..


Toodles! xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det vardagliga

Tjena gänget!


Som kanske bekant älskar jag Halloween och att klä ut mig. Förra året klädde jag ut mig till en sort isdrottning där jag drog inspiration från Narnia och H.C. Andersens berättelse om isdrottningen. Det ska sägas att kronan gjorde jag för hand och tog mig 11 timmar. Imponerad? Inte? Nehe..

Jag älskar att sminka och pyssla med sånt här, så det är dagen på året jag ser mest fram emot. Jul? Min födelsedag? Midsommar? Fuck that shit. Halloween är den bästa dagen på året.


Så jag har nu idag varit och handlat lite saker för detta årets utklädnad. Jag längar så mycket! Är inte helt färdig med idéen så väntar lite med att publicera något om det. Med andra ord kommer året's idé att kvarstå som en överraskning till senare tillfälle.


Nu är planen för mig att tvätta, gå och handla chips och spela Sims. Tanken är senare att jag ska sticka iväg och träna. Har inte gjort det på flera månader för jag har ärligt talat inte orkat då jag jobbar sju dagar i veckan och helst använder min väldigt begränsade lediga tid på annat så som att käka chips, kolla serier och spela sims. Eller ja, ibland umgås med kompisar.


Toodles!

Likes

Comments

Det vardagliga

Godkväll!


Efter en lång dag full av exhalterande planering, käk av thaimat och jobb på donken är jag äntligen hemma i min säng och myser med mina kisar. Eller ja en av dem. Den andra uppskattar inte direkt närhet. Men han sitter nedanför sängen och tittar tjurigt, vilket verkar vara det bästa humöret man kan få av honom,


Anywho, min plan nu är att läsa ett halvt kapitel av min nya favoritbok, The Disaster Artist, som jag i övrigt rekommenderar alla att läsa om man är ett fan av filmen The Room, (En av de värsta filmerna som skapats, men som man älskar på grund av all bakgrundsfakta) seeeen ska jag nana lite. Upp och jobba igen imorgon! Tror det är lite utbildning av ett nytt uppdrag på mitt andra jobb. Sånt är alltid spännande.Natti babes!

Likes

Comments

Contains affiliate links Det vardagliga

Godmorgon.

Längesen! (igen..)

Jag blogger verkligen bara när jag känner för det. Har visserligen haft lite dåligt samvete över att jag inte gjort det tidigare, men har inte haft något att säga.


Anywho, jag köpte en massa smink efter jag fyllde år. Nu ska ni få se på grejer.Så jag gick lite crazy och handlade en del. Men gudarna ska bara veta hur mycket det fanns i min shoppingkorg. Detta är ingenting i jämförelse med allt jag ville ha.

Jag handlar sånt här smink relativt billigt från beautybay.com.


Amanda kommer snart hit för vi ska råmysa lite. Ska försöka skynda iväg mig till affären innan hon kommer bara.


Toodles!

Likes

Comments

Äventyr

Första steg av överraskning blev att vi har åkt till Göteborg och checkat in på hotell. Två rum, ett för grabbarna och ett för oss tjejer. Nu sitter vi och chillar och småpratar innan vi ska vidare. Vad som ska hända sen förblir ett mysterium! Ska bli riktigt trevligt!

Likes

Comments

Det vardagliga

Godmorgon alla blommor och träd!

Idag tvingade jag mig upp tidigt trots ledigheten för den simpla anledning att jag ska bli firad i efterskott.

Allt som ska hända är en överraskning, så jag vet inte vad som väntar. Tanken var att jag inte heller skulle veta vilken dag, utan plötsligt skulle det hända. Problemet är att jag jobbar vansinnigt mycket och de få dagarna jag har ledigt blir uppbokade flera veckor i förväg. Därför var det svårt för mig att hålla denna helgen öppen. Men allt har löst sig nu.

Jag har spenderat de senaste 45 minuterna på att sminka mig, komma i kläder, packa lite till att sova borta (för det ska vi), fixat lite hår osv. Nu blir det att vänta tills de kommer.


Jag har även - om det inte framgår - färgat lila i håret. Händer mycket utseendemässigt nu.

Även använt mitt nya smink som jag hade tänkt visa, men det får jag ta när jag kommer hem. Har fått ytterligare mer smink. Och en bok som jag har längtat efter!

Kanske ska läsa lite innan de hämtar mig?

Ciao xx

Likes

Comments

Det vardagliga


Jag känner mig så trött idag. Sovit oroligt och inte bra alls.

Känner verkligen inte för att prata med folk alls - inte för att jag är irriterad eller så utan för att jag inte riktigt orkar engagera mig. Fantastiskt att sitta i kundtjänst där jobbet går ut på att svara i telefon och vara trevlig när jag inte alls känner för det..

Jag har lite rast nu, så sitter mest och snurrar runt på stolen och chilledillar. Glömde att ta med mat till jobbet, så är inte riktigt säker på vad jag ska göra på min lunch. Det går bra nu.

Nedan ser ni en totalt orelaterad bild, men den gör mig glad.

Likes

Comments

Det vardagliga

Godkväll!

Nu är jag hemma i min säng efter att ha jobbat ett tufft skift på donken till klockan 01.

Imorgon är det upp relativt tidigt då jag jobbar på mitt andra jobb imorgon mellan 10 och 16:30, sen hem för att städa. Ni vet; fredag betyder städdag. Jag har även fått paket på posten idag som jag ska visa innehållet av imorgon!

Det blir nu lite nervarvning i form av musik och mys full av pussar med Lisa.


Ska nog ta bort sminket också..

Natti! xx

Likes

Comments

Det vardagliga

Godmorgon!

Så idag ska jag ut på ett studiebesök på en skola med multihandikappade och se hur det är att jobba med sådant. Har alltid brunnit för att hjälpa där det finns behov, och dessa människorna behöver stöd så jag tror att jag kommer tycka detta känns uppfyllande och roligt.

Problemet är att jag sov igenom larmet. E också för den delen, så jag blir ju såklart lite sen. Inte så bra.

Jag sitter på bussen dit nu men en lite ångestklump i magen, men suck it up Sara. Detta gör du inte om igen. Idiot.


Jag behöver snooza i en halvtimme innan jag går upp på morgonen för att jag ska kunna ta mig an dagen. Problemet när jag försovit mig är att jag inte får denna tiden till att vakna på rätt sätt. Jag sörjer tiden till snooze jag inte har fått idag..

Anywho! Nu ska jag fokusera på podcast innan jag ska av bussen.

Toodles.

Likes

Comments