Well well well...

Vardag

Hej och hå i det blå!

Det har ännu en gång gått ganska lång tid sen jag skrev senast och det beror på att mitt fysiska hälsotillstånd har varit ännu sämre. Påsken har inte varit någon höjdare för mig eftersom jag var sängliggande men nu börjar jag komma lite på fötterna i vart fall. Skriver inget mer om hur jag har mått den senaste veckan för jag vill inte tänka på hur kämpigt det har varit, eller få någon som läser att tycka synd om mig. Hur har din påsk varit?

Träffade min läkare för drygt en vecka sedan då vi stämde av hur jag har haft det sen vi vågs senast. Jag berättade bl.a. om hur det hade gått med botox-behandlingen, att den gav mig jobbiga biverkningar. Min läkare tipsade om en ny migränmedicin som visat sig ha god effekt på flera patienter som lider av svår migrän. Jag ska ta upp det med min neurolog när jag har tid hos honom nästa gång och höra om jag eventuellt kan få prova på den nya medicinen istället för botox. Vi pratade även om att jag kanske har en sjukdom som heter EDS (Ehlers-Danlos syndrom) då många av mina hälsoproblem visar tecken på det. Det är en väldigt komplex sjukdom och det finns nästan inga specialistläkare i Sverige som arbetar specifikt med EDS. Min läkare ska i alla fall undersöka om det finns någon mottagning där jag kan få genomgå en särskild utredning. Det finns tyvärr inget botemedel mot EDS och behandlingen är ungefär densamma som den jag har/har fått men det kan ändå vara bra att det görs en grundlig utredning om det finns en misstanke om att man lider av sjukdomen.

Orkar inte skriva mer just nu så här kommer lite bilder istället.

Plutten under en skogspromenad för x-antal dagar sedan.

Mitt favoritgodis! ICA sålde dom till extrapris så jag slog till😜 Du måste testa dessa godbitar om du inte redan har gjort det😄

En fräsig lampa som vi köpte till vårt vardagsrum för någon vecka sedan.

/Love S.

  • Postad i: Vardag

Gillar