Ny undersökning och fler nålstick

Vardag

Halloj din goding!

Det var nästan en månad sen jag bloggade sist. Dagarna flyter förbi även om jag inte arbetar eller pluggar. Känner mig ofta stressad och orolig över hur min kropp ska orka med det som jag behöver eller vill få gjort om dagarna. Värken och utmattningen trycker ner mig väldigt mycket så energiföråder ligger på minus.

För ca en vecka sen var jag på en specialistklinik på Universitetstandvården där jag fick träffa en professor/övertandläkare. Hon gjorde en grundlig undersökning av mina käkleder och jag fick försöka lokalisera smärtan som jag har i ansiktet, käken och ner mot nacken. Det gjorde så ont att tårarna började rinna. Tycker det är jobbigt och pinsamt att gråta inför andra men jag har så mycket smärta i dessa områden att det inte gick att hålla tillbaka tårarna. Skönt nog var övertandläkaren som jag fick träffa väldigt professionell och trevlig. Hon sa att hon gärna vill försöka hjälpa mig med min käkledssmärta men pga av nya regler behöver min neurolog skriva en ny remiss för att landstinget ska kunna besluta om jag får tandvården för samma avgift som gäller vid hälso- sjukvård.

Lämpligt nog hade jag tid hos min neurolog igår så jag tog upp detta med honom och han kommer att skriva en ny remiss till specialistkliniken. Nu kan jag bara hoppas på att landstinget godkänner tandvårdsbehandlingen under högkostnadsskyddet. Jag har inte råd att stå för tandvårdskostnaden själv eftersom det handlar om flera tusenlappar. Under besöket fick jag min andra dos av botox mot migränen men eftersom jag fick biverkningar förra gången så injicerade han en lägre dos. Än så länge känns det faktiskt okej. Jag tycker inte det är särskilt jobbigt att bli stucken med nålar lite här och där, men jag skulle nog inte göra en botoxbehandling för skönhetens skull. Inte för att det är något fel med det utan för att det inte är något jag känner att jag behöver, eller har råd att lägga pengar på för den delen.

Ha det gött så länge och ta tillvara på dig själv💗

/Love S.

Skogspromenad med frallan.

Fotbollsfantasten hittade en trasig gammal fotboll😝

  • Postad i: Vardag

Gillar