Nu har jag gjort en ny blogg igen. Den hittar du på www.nattstad.se/prettyandparanoid och den är awesome! Tröttnade på den här, den är så ful och jag är så ful och failemo så jag ba orkade inte mer </3 Följ mig på min nya blogg där jag ska försöka vara aktiv. Så aktiv som jag vill vara, och inte aktiv för att få besökare och tjäna pengar. Som sagt, www.nattstad.se/prettyandparanoid. Har en tumblr med samma namn också, kika gärna in där med! www.prettyandparanoid.tumblr.com

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så fort det börjar gå bra med bloggen blir jag fett anti och vill inte skriva eller göra några inlägg. Orken försvinner totalt och allt blir bara astråkigt. Ligger på plats 21 i Södermanland just nu, och är SJUKT glad över det, men så fort jag börjar klättra lite på topplistan så känner jag mig så jävla pressad till att göra ännu fler inlägg, ännu intressantare inlägg, inlägg inlägg inlägg. Allt kretsar kring bloggen och så ska det ju inte vara? Jag ska ju blogga för att det är kul, inte för att få läsare och ligga bra till på någon jävla topplista. Bu. 

Och det är liksom inte roligt när jag inte kan ta bra bilder, längtaaar tills jag har min systemkamera och faktiskt kan ta fina bilder. Jag SKA spara till en sån, hur lång tid det än ska ta. Hoppas ni har överseende med att jag är lite fram och tillbaka gällande bloggen, jag hoppas att det kommer bli mer stabilt någon gång, för det är ju faktiskt roligt. Men just nu måste jag lära mig att TA DET LUGNT, och skita i den där bloggtopplistan. Hoppas ni har en bra dag förresten, kraaam!

Likes

Comments

Orkar inte riktigt idag, var jätteglad imorse men sen gick energin ur mig. Har inte något smink heller så inga bilder, för NEJ jag kan inte visa mig utan smink typ. Usch ska sova och hoppas på en bättre dag imorrn. Hoppas ni har det bra iaf, puss!

Likes

Comments

Idag är en bra dag, jag mår bättre ångestmässigt och jag är glad. Är massor med taggad på livet, nästan allting känns jättebra. Hoppas på att jag kan börja med håret idag, mina planer är att bli ljushårig så att jag kan ha pastellrosa och pastellila istället för dom färgerna jag har nu. Det kommer nog bli svårt att hinna bli ljushårig tills helgen, men jag ska försöka. Vet inte när vi har tid att sätta i löshåret annars. Det ska ju vara klart när jag fyller 18. 

Varför vill jag bli ljushårig? För att det är SNYGGT, såklart, och för att det är lättare att byta hårfärg när jag vill. Från split dye till rosa, till lila, till blått, ja allt. Funderar också på om jag ska börja med clips efter microringarna, vi får se hur lätt det är att byta färg när jag väl är ljushårig. Det blir mycket billigare och enklare för mig eftersom jag ändrar vad jag tycker hela tiden, istället för att ha mörka färger som man måste bleka och hålla på med så vill jag vara ljushårig så att det bara är att byta när man bleker utväxten. Om det nu går att byta på löshåret, haha.

Problemet är att jag måste bleka hela löshåret. Det kommer bli dyrt, det är redan dyrt, och dyrare kommer det bli. Det är så jag skäms över att ständigt tjata om ny hårfärg och så, usch. Vill ha mina egna pengar så att jag kan stå för det här själv. Men det kommer hoppas jag. Nu ska jag fortsätta mitt Jackass-maraton, ha en bra dag. Kraaaam

Likes

Comments

UNIF The Ryder Dress och UNIF Crusade Dress är MÅSTEN i garderoben. Det finns inga snyggare klänningar på denna jord och säkert i detta universum, sen en pastellila peruk, spiked headband och dom där skorna. JA TACK. Ska råna en bank brb

Likes

Comments

Har redan lagt upp den här på insta men kör här också. Såhär ser jag ut idag, eller jag gjorde det tills jag bytte om till myskläder haha. Nu ska jag ligga i sängen och självdö, hitta någon ny bra serie att kolla på och se fram emot imorrn eller onsdag. Pastellhår + löshår here I come!

Likes

Comments

Mår illa som en gnu, gör det typ hela tiden. Spyångest med andra ord. Skulle till BUP idag men det blir inget av, tänk om jag spyr där liksom. Det blir som en ond cirkel, jag kan inte göra saker längre för jag får panikångest hela tiden och är så rädd för att spy. Det är ju då man ska utsätta sig för saker och träna bort det dåliga, men det går liksom inte. Jag har ingen aning om hur jag ska bryta den här spiralen av ångest, och kommer verkligen inte veta det eftersom jag inte går till psykologen. Blir så jäkla trött, det har aldrig varit såhär mycket panikångest förut. Ska lägga mig ner och försöka slappna av lite och se om det släpper, den här spyångesten. Hoppas ni har det bra, kram!

Likes

Comments

Pysslade ihop ett inlägg med min drömoutfit just nu, kanske inte prickig kjol men ni fattar vad jag menar. Så snyggt så det finns inte. Salem Bootsen ligger högst upp på min önskelista, jag DÖR på dom för att dom är så snygga. Fatta en skater-kjol, en crop top och Salemboots till det. Den ultimata outfiten. Ska göra mina drömmar till verklighet och ringa Navet och Soc så att jag kan fixa pengar på något sätt. Jag SKA ha det där. Jonnas livsmål nummer 1.

Likes

Comments