Header

Interior


Der er ikke længe til påske og i den anledning, sad jeg den anden dag og undrede mig over, hvorfor jeg slet ikke har noget pynt til denne tradition. Jeg gik i mine gemmer og fandt noget flot papir og snor - og så gik jeg i gang med at lave noget selv.


Dette skal du bruge:

Grene (jeg har brugt gæslinger)

Papir / pap m. mønster

Snor

Saks

Lærertyggegummi


Du starter med at klippe papiret ud i forskellige former - jeg har valgt kaniner og påskeæg.
Sæt to ens former sammen med lærertyggegummi og et stykke snor - DONE!
Lettere bliver det vist ikke ..

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Fashion, Mulieres


Vi har fået nye bikinier hjem hos Mulieres og det er altid den bedste tid på året!
Nu tænker I sikkert ''Hvorfor er det dog den bedste tid på året?'' - ja det skal jeg fortælle jer ..

JEG SAMLER NEMLIG PÅ BIKINIER
Jeg har over 50 forskellige bikinier i mit tøjskab og der kommer hvert år flere til.
Jeg kan ikke nænne at smide nogen af de ''gamle'' ud, da jeg er sikker på, at jeg på et eller andet tidspunkt får dem brugt.
​I år skal jeg bl.a. til USA og Tyrkiet og begge steder skal en masse af dem luftes.

Bikinien på billedet er mit nyeste fund - nemlig min favorit bikini fra dette års kollektion hos Mulieres.
Bikinien hedder Lina Leaf Bikini og koster kun 229 kr.

Shop den her
Likes

Comments

Mulieres, Fashion


​Fie skrev til mig for cirka en måned siden, hun havde været inde på Mulieres.dk og havde forelsket sig i vores skønne Abi Faux Fur jakke. Hun ser så godt ud i den og det bliver man da lidt stolt over 💕

Vi fik udsolgt nærmest med det samme Fie havde lavet dette blogindlæg om pelsen.
Det var egentlig meningen, at vi ikke ville bestille flere hjem før efteråret, men har haft så stor efterspørgsel på den, at vi netop har bestilt et begrænset antal hjem.

​​Pelsen lander i shoppen slut næste uge, men du kan allerede nu forudbestille HERLikes

Comments

Interior


Hjemme hos os har vi givet meget af vores plads til mine skønne planter - jeg har faktisk så mange, at jeg har fået et forbud mod at købe flere (godt at det ikke er min kæreste, som rent faktisk bestemmer herhjemme) 😂😂

Som du kan se på billederne ovenover, har jeg rigtig mange kaktusser, men det er faktisk længe siden, at jeg sidst har købt én - jeg er nemlig blevet helt vild mere retro-planter!


Mine yndligsplanter:Monstera planten er min absolutte yndlingsplante netop nu!
Jeg har selv to stk. men de er stadig unge og har derfor ikke fået mellemrum/huller i bladene endnu.

Læs mere om Monstera planten herJeg har selv mange Pilea'er stående og det er nok den mest populære plante netop nu.
Jeg har haft super svært ved at holde dem i live og har haft mange, som er gået helt ud. Jeg har dog fundet denne gode guide, som jeg fra nu af vil prøve at følge.Jeg kalder den for Mickey Mouse kaktus - men det rigtige navn er: Opuntia Microdasys.
Jeg har et par stykker af dem herhjemme og jeg er vild med dem. Jeg er fascineret over de hvide små hår-totter og hvor hurtig de kan formere sig. Hvis man stiller kaktussen i direkte sollys, laver den nye skud hele tiden!

Læs mere om den herJeg har haft min Cycas plante siden i sommers og den har allerede to gange prøvet at formere sig - jeg har dog ikke plads til at den kan blive større og har derfor klippet de nye blade af. Det er lidt synd og jeg har også været i tvivl hver gang! Meeeen den er nu også fin som lille :-)

Læs mere om den her Likes

Comments

Personligt

Tusind tak, fordi du har vist interesse for min blog!

Dette er mit første blogindlæg og jeg vil derfor både komme ind på hvem jeg er og hvad jeg vil skrive om.

Jeg er 22 år og bor i Tjæreborg sammen med min kæreste og vores lille hund, Ted. Jeg er uddannet E-designer på IBA i Kolding og har efterfølgende været ansat som Grafisk Designer hos tøjmærket Zizzi. I okt. 2016 besluttede jeg at springe ud som selvstændig og det har jeg ikke én dag fortrudt. Det er hårdt, men også det hele værd.

Jeg har webshoppen Mulieres.dk, som sælger tøj til modebevidste piger. Hos Mulieres finder du et bredt udvalg af moderne designs til de helt rigtige priser. Drømmen har i længe været at få min egen webshop, hvor smart tøj indenfor den nyeste trend og rimelige priser, går op i en højere enhed - og det gør det hos Mulieres.

Udover at bruge nærmest alt min tid på shoppen, har jeg en anden virksomhed, hvor jeg hjælper kunder med grafisk design og markedsføring. Mit portfolio kan ses her: www.sabrinapaulsen.com

På denne blog vil jeg dele min hverdag med jer. Bloggen kommer selvfølgelig til at handle meget om mode/fashion, da det er min store passion - jeg har siden jeg var helt lille arbejdet i modebranchen. Derudover går jeg rigtig meget op i interiør og vil elske at dele billeder fra mit hjem med jer. Fashion og Interior vil blive de to kategorier, som kommer til at få mest fokus - men bare vent, der vil helt sikkert komme en masse andet spændende op!

Læs mere om mig på siden ''Om mig''Likes

Comments