Header

Den Sabrina jag en gång var, är död.
Eller det är iallafall vad omgivningen verkar förvänta sig.

Kommentarer som "sådär kan du inte göra för du är mamma" och "Usch sådär kan du inte klä dig nu längre"
gör mig så förbannad!
Bara för att jag har blivit mamma betyder det väl inte att mina intressen försvinner? Eller att jag måste gå runt i tjocka polotröjor och pösiga byxor?

Klart jag också vill ut och dansa häcken av mig, precis som innan. Klart jag också vill kunna sitta och ta det lugnt med vänner någon gång då och då. Och självklart vill jag kunna köpa kläder från Gina, HM, bik bok osv, PRECIS som innan.
Det gör väll inte mig till en sämre mamma?

Jag väljer t.ex att åka hemifrån och gå ut när min dotter sover. Hon märker alltså inte ens att jag är borta, för jag är där när hon somnar, och där när hon vaknar. Dagen efter jag varit ute tar jag fortfarande mitt ansvar!

Och varför skulle min dotter må dålig av att se sin mamma i en helt vanlig urringad tröja, precis som alla andra tjejer i hennes ålder har?
Det är inget hon skulle ta skada av. För det har inte jag gjort!

Och om jag inte ens kan ha en urringad t-shirt på mig utan att jag får höra att jag viker ut mig, ska jag då aldrig få gå till stranden/badhuset med min dotter? För då är jag ju praktiskt taget naken..

Jag förstår faktiskt inte folk som resonerar såhär, jag och alla andra unga mammor, måste väll få fortsätta att vara dom vi var innan vi fick barn. Eller måste vi helt plötsligt klä oss och bete oss som 50 åringar för att få höra att vi är ansvarsfulla föräldrar?
Vi är ingen sämre förälder bara för att vi väljer att klä oss och ha samma intressen som innan!

Här sitter jag och viker ut mig, med en helt vanlig t-shirt, köpt på HM för en månad sen.
Usch va äcklig jag är :)..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blivit lite tyst dom senaste dagarna, men haft mycket personligt jag varit tvungen att ta igen tyvärr.
Dagarna nu för tiden är väll inte dom lättaste heller för den delen, så hinner väll inte riktigt tänka på bloggen
..

Igår var jag hos Bella, då céline skulle vara själv med Patrik. Så åkte dit, satt på hennes balkong och drack cider och snackade en massa skit! Välbehövligt måste jag säga :)

Dagen idag har väll varit mindre bra, fått en massa skit av en person, skit som jag inte ens förtjänar. Fick bl.a. höra att jag var en äcklig människa som förtjänar all skit som går, att jag är en dålig mamma och att jag helt enkelt ska dra åt helvete..

Men en dålig mamma är ta mig fan det sista jag är. Min ekonomi är väll inte den bästa för tillfället, men jag gör ALLT och lite till för mitt barn. Hon har mat så det räcker och blir över, kläder, nya blöjor varje gång det behövs osv. Ägnar hela mina dagar åt att göra henne nöjd och ser till så att hon mår bra och har allt hon behöver. Och vet ni? Hon går aldrig hungrig, skrattar och leker hela dagarna. Så hur kan jag vara en dålig mamma när mitt barn mår super bra?

Men ja, iallafall, denna personen är nu äntligen ur mitt och Célines liv, tack gode Gud för det! För mitt barn ska inte behöva dras med sånna nervärderande och elaka människor i sitt liv.

Annars har jag varit i värmskog med mamma, Patrik, Céline, mina bröder & min brors fru och son! Åt räkmacka, njöt av vädret och umgicks :)

Nu sitter jag här med Patrik och ska kolla på sinister 1&2!
Och för er som fortfarande undrar, vi är inte tillsammans. Men vi är fortfarande vänner, och umgås, dels för Célines skull och för att vi faktiskt fungerar jättebra som vänner. Så nu vet ni det! Hoppas ni haft en bra helg ☺️

Likes

Comments

Måste bara börja det här inlägget med ett stort tack till alla som skrev, frågade hur det var och stöttade mig efter förra inlägget!

Men sen fanns det ju såklart dom som inte tyckte att detta var bra gjort, och som försvarade "P" och tyckte synd om honom. Och vet ni, jag förstår er också!

Jag satt länge och funderade fram och tillbaka, tvekade ett bra tag innan jag publicerade inlägget. Rädd för Vad ni skulle tycka. Om jag skulle framstå som patetisk, elak eller rent ut sagt som en lögnare.
Patrik satt med mig och tyckte att jag skulle skriva det hela. Hade ALDRIG gjort detta om inte "P" velat och godkänt det.
Men så klart skrev ju folk och påstod att detta var lögn, Han skulle väll aldrig ljuga, jag var elak osv. Och som sagt, jag förstår er, för ni vet ju inte hela sanningen. Ni vet ju inte vad som pågått bakom våra stängda dörrar, vad jag levt med i över 2 år.

Anledningen till varför vi ville lägga ut detta var just för att ni skulle få reda på hur det faktiskt låg till. För ni måste ju förstå att detta är lika jobbigt för Honom, som det är för mig.
Eftersom att han ljuger så mycket vill han ju att hans vänner ska förstå varför han är som han är, att han ljuger allt för ofta, men att dom ändå måste försöka acceptera honom ändå. Han ska ju trots allt försöka fixa det här.

Både jag och han vet att han inte vill ljuga och såra mig, men det sker på automatik, han förlorar mig och tid med sin dotter pga det här.
Och jag förlorar min sambo, pojkvän och den där extra hjälpande handen när allt känns åt helvete.

Vi är fortfarande väldigt bra vänner, vi kommer alltid att finnas i varandras liv. Och det är jag glad över, för vi har otroligt kul ihop, och Han är en jättefin kille, men pga allt som hänt, så fungerar vi inte som par.

Så till er som tror att detta var för att hänga ut och svartmåla honom har helt fel. Vi gjorde detta tillsammans, för att ni skulle förstå och acceptera hur situationen faktiskt är.

Likes

Comments

Det här inlägget är inte på något sätt för att hänga ut Någon, utan det handlar om att ni på något sätt ska förstå varför jag blivit som jag blivit!

Som dom flesta redan har förstått är det slut mellan mig och "P". Varför tänkte jag gå in på här, det blir förmodligen ett ganska långt inlägg, men är ni nyfikna och vill veta varför, fortsätt att läsa.

I början av mitt och "P's" förhållande märkte jag att Han hade väldigt lätt för att ljuga. Men jag reflekterade inte så värst mycket över det, mer än att jag blev jävligt förbannad. Det kunde handla om små skit saker egentligen.
Men en dag på fyllan ljög han om att han hade varit otrogen, ca 10min efter berättade han att han ljög och sa så enbart för att han ville att jag skulle må dåligt. Efter detta gick det väll egentligen utför, men jag valde ändå att stanna kvar och såg förbi lögn efter lögn.
När jag blev gravid och hamnade mer i fokus än "P" blev det ännu värre..
Jag vet inte om det blev så för att han behövde uppmärksamheten och bekräftelsen, men iallafall..
Han började prata skit om mig, till både hans vänner och föräldrar.
Han ljög om att jag kontrollerade honom, att jag var elak osv, TROTS att det var han som gjorde detta mot mig. Hans mamma började kalla mig för en hemsk människa och hoppades på att vi skulle göra slut, trots att jag bar på hennes barnbarn.
Hans vänner fick höra det ena och det andra. "P" har vänt ALLA emot mig. Ingen tycker om mig längre för att dom tror att jag kontrollerar honom osv.
Ett exempel är t.ex Förra sommaren när jag fick en blodpropp och blev inlagd på sjukhuset i ett par dagar. Under dom dagarna ville jag såklart ha honom där så mycket som möjligt. Men hans vänner skrev dagligen och bad honom att komma till dom istället.
En kväll åkte han ifrån mig lite tidigare, han sa att han skulle mata katterna osv, och skulle sen hem till min mamma och sova över där då vi var mitt uppe i en flytt. 3 timmar efter att han åkt ringer min mamma mig och frågar vart han är och berättar att hon behöver sova. Han skulle varit där 2 timmar tidigare. Jag ringer honom som då säger att det är en trafikolycka på E18(vilket det aldrig var..). Några månader senare får jag reda på att den kvällen åkte han hem till sina vänner och pratade en massa skit om mig. Han ljög alltså för mig & min mamma.
Detta är bara en bråkdel av alla lögner. Han har blandat in folk i lögnerna, ringt på vaktmästaren för att försöka få honom att styrka hans lögn, loggat in på min snapchat och lovat killar att jag ska skicka nakenbilder till dom osv
Och TROTS att jag hållt upp bevis framför honom så har han ändå fortsatt att ljuga om det, för han inte vet hur han ska ta sig ur situationen på något annat sätt..

Vi både har diskuterat detta en hel del och båda håller med om att det är ett sjukligt beteende. Efter lite googlande kom vi båda fram till att han till 95% säkerhet är mytoman , och ska nu söka hjälp för detta.
Men förhållandet är ändå bortom räddning tyvärr, så vi har nu valt att gå skilda vägar, för Célines skull.

Men iallafall, detta har ju tyvärr påverkat mig väldigt negativt psykiskt. Mitt självförtroende är som bortblåst. Jag vill inte gå in i ett rum fullt med folk, för jag är livrädd att ALLA pratar skit om mig. Jag hör inte av mig till mina vänner lika ofta för att jag vet att dom tyckt synd om Honom, och tyckt illa om mig. Jag sitter tyst när jag är med folk, för jag vet inte vad dom hört om mig, och är rädd att dom ska tycka att jag säger något dumt/elakt.
Jag kan knappt lita på någon, för om inte min partner kan vara ärlig mot mig, varför skulle då någon annan vara det?
Så när jag väl skulle träffa någon ny, lär det ta evigheter innan jag kan lita på honom..

Så nu hoppas jag att ni har någon förståelse för det hela.
Jag är ingen bitch, jag är inte elak, jag har bara inget självförtroende kvar, och väljer därför att ta avstånd från folk..
Likes

Comments

Hej! ☺️
Var ett tag sen jag skrev här. Tappade suget helt då livet tog en helomvändning för ett tag sen, men mer om det i ett senare inlägg.

Har iallafall sen sist flyttat tillbaka till Grums och lagt all fokus på Céline och renovering av lägenheten, därav inget fokus eller prioritering av bloggen.
Men nu ska jag försöka blogga lite mer, känner att jag kommer behöva det, mest för min egen skull så jag kan skriva av mig och lätta på trycket lite.
Hoppas att ni som följde bloggen hittar tillbaka och fortsätter följa, trots halvkass uppdatering! ☺️

Lite blandade bilder :)

Likes

Comments

FLYTTA!

Ja, äntligen kommer vi härifrån! Som många av er vet bor vi på 3e våningen, utan hiss. Barnvagnen måste stå i lägenheten då det är inbrott i förråden ca 1gång/vecka, vilket gör att jag och Céline är fast i lägenheten dom dagarna Patrik jobbar.
I måndags skrev vi på kontraktet och kommer flytta redan 1maj! Ingen kan vara lyckligare än mig just nu. Har varit så deprimerad under den tiden vi bott här då jag känt mig så instängd.
Visst, jag kommer absolut sakna vår lägenhet då den är så otroligt fin, ljus och fräsch! Den var helt nyrenoverad när vi flyttade in.

Vi kommer flytta till ett radhus i Grums. Det kommer vara lite mindre än vår lägenhet nu, vi kommer gå från 76kvm till 69kvm. Men vi kommer ha 2våningar + stor källare som man kan göra om till ett rum om man vill. Sen kommer vi även ha en stor uteplats + gräsmatta. Ska bli så underbart till sommaren då vi kan köpa en liten pool till C, ha stor plats till att grilla och sitta ute osv.. Åh va jag längtar!

Så idag har vi storstädat hela lägenheten då det ska komma en och kolla på den. Hoppas det på något sätt kan lösa sig så dom kan flytta in 1maj, så vi slipper betala dubbelhyra.. Men men!

Nu ska jag försöka lägga ner C i sin säng, då hon däckade på mig, helt utslagen efter att ha fått Tbe-vaccin. Hon blir även 6månader idag, min lilla fis ❤️

Likes

Comments

Hej!
Ibland kommer livet emellan och man får en käftsmäll av den bittra sanningen. Har dom senaste dagarna haft det riktigt pissigt om jag ska vara ärlig, så har inte haft lusten till att spy ur mig massa negativ skit här på bloggen, och därför valt att inte blogga alls.
Tänker inte ens be om ursäkt för det
.

Idag var jag iallafall till öppna förskolan med Silvia och hennes dotter Alicia. Var där i ca en timme, sen tog vi en liten promenad och lunchade!
Har knappt sovit inatt av personliga skäl, så är skapligt trött 😰
Ska iallafall försöka ta och städa lägenheten och gå igenom förrådet och slänga sånt som vi inte behöver, för i slutet på månaden kommer vi behöva så mycket plats och blivit av med så mycket skit vi bara kan.. Berättar mer om det sen! ☺️ nu ska vi göra pizza, kram!

Likes

Comments

Godmorgon!
Varit lite tomt i bloggen igen, ber om ursäkt för det! Men ibland kommer faktiskt livet och vardagen emellan, och så får det vara ibland, särskilt när man har barn!
Har egentligen inte gjort så mycket, igår var jag dock i Grums och umgicks med Nicole hela dagen, ska tillbaka dit om ca 1timme igen.

Idag har vi varit vakna sen kl 7, extremt tidigt då céline har sovit till iallafall 9 varje dag. Sitter för tillfället och tittar på gossip girl och äter varma smörgåsar medan céline ligger på golvet och leker, hon är lite sur på mig för att hon inte fick suga på matthörnet haha..

Nu ska jag iallafall äta upp, sen ge céline lite gröt och sen åker vi mot Grums!
Ha en bra dag! ☺️

Likes

Comments

Idag är det 25veckor sen C föddes, snart 6 månader sedan, usch va tiden har gått fort! Känns nästan som att det var igår vi fick höra "inatt blir ni föräldrar".
Men iallafall, som sagt, snart 6månader sen, och hur är kroppen nu?


Min kropp har, som många säger, blivit "förstörd".
Hört och sett många killar och tjejer skriva "Usch va hennes kropp är förstörd nu" till bilder dom ser på mammor med bristningar och lös hud på magen.

Men jag anser verkligen inte att min kropp är förstörd. Jag fick bristningar på höfterna under graviditeten, och efter förlossningen fick jag även bristningar på magen.
Visst, lite surt är det väll när bikinin kommer fram till sommaren, men ärligt talat så bryr jag mig inte.
Där inne har mitt barn legat och växt till sig. Klart huden blir lite slappare?
Sen gick jag också upp över 20kg, klart det sätter sina spår. Jag ser jag kroppen på ett annat sätt nu, att vara perfekt smal osv känns inte lika viktigt.

Jag har typ 2kg kvar till startvikten, sen vill jag ner ca 5kg till, men jag har verkligen inte bråttom med det. Det får ta den tid det tar, all min tid ägnar jag åt min dotter, det är det viktigaste för mig! :)

Likes

Comments

Godmorgon!
Blivit lite tyst här i bloggen dom senaste dagarna, men har umgåtts så mycket med familjen så varken telefonen eller bloggen har blivit prioriterade, förlåt!
Men ni har inte missat så mycket faktiskt, i söndags var vi och åt hos mamma och pappa, sen städade vi och myste framför tvn resten av dagen.
Och igår fyllde jag år, 22år.. Börjar få åldersnoja haha..
Iallafall, var återigen hos mamma och pappa, åt mat, blev firad, sen åkte jag, mamma och min lillebror till bergvik och gick där ett par timmar :)

Nu ligger jag fortfarande i sängen, hur pigg som helst, men C ville tydligen ha sovmorgon och sover fortfarande. Vill egentligen upp och äta frukost, men om jag går upp nu vaknar hon.. Så det får vänta!

Idag kommer Caroline hit och umgås lite, inte träffat henne på snart 2 månader, sist vi umgicks blev C sjuk, så vi fick åka hem tidigare, så har en hel del att ta igen! :)

Nu ska jag snosa lite på C innan vi går upp, ska försöka vara mer aktiv här idag! Så hörs sen! :)

Blandade bilder ifrån dom senaste 2 dagarna

Likes

Comments