mitt och jessicas onsdagsnöje!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

tjaaaaa!!! hänger med min nya iPhone!! LOVE ITLikes

Comments

tjaa.. har varit hos pojken sen i torsdags. mysigt. jag och jessica har rulla köttbullar och druckit lite. va ut en sväng i fredags med henne och frida. träffa lite folk och sådär. och va hos jessica och kims syrra och fikade. supermysigt! 
börjar 12.20 imorn. aawwweeesome!! fattar inte hur ja kunde impulsklippa mitt hår... ångrar mig nu. men ja trivs i de, men jag passar ju bättre i längre hår. och ja saknar fan mitt långa hår.. kommer ta ett år innan de växer ut igen.. ska börja äta sånna piller som gör att håret växer fortare! någon som testat det? och vet vilka som funkar? kommentera gärna!! 


 

Likes

Comments
åååh har beslutsångest... ska jag klippa kort eller ej??? lutar mer åt de. alla andra är ju så fina i de.
(obs, bilden på mig är från  sommaren 2011.)

Likes

Comments

tjaaaa. efter skolan drog ja ut på en joggingtur på 1.6km med kära liz! superskönt kan ja lova, snacka om uppfriskande. -20 sådär.. hehe. gick ju förjävla bra med tanke på att de bara va en vecka sen jag pajja knät.
umgåtts med parisa,liz och rebecca en sväng oxå. trevligt. drack te och bara prata. skönt.
börjar halv4 imorn, så ska gå på stan en sväng med jessica! awesome.

hörs imorn. byeee


Likes

Comments
heej folket.. sorryy.. har inte suttit vid en dator på ja vet inte hur länge. sitter och myser i min pojkes tröja heart.. så mysigt. luktar så gott. och ja jjag ska se julkalendern nu.. see you! 

 

Likes

Comments