hejhej! byter dag 9 och dag 10. för jag orkar inte ta en massa bilder nu :) 

men ja, åter till saken. det här saknar jag.. hmm. det finns väll mycket man kan sakna. en hund,en vän, ett ex,en familjemedlem,en bekant. ja och de beror på vilket sätt man menar. de kan va en gammal tradition eller en speciell sak man gjort. 

men jag saknar nog då vi var i thailand i en månad, vi bara sola & bada varenda dag. låg i poolen,sen böt vi till havet. sippade på våra milkshakes. åt supergodmat och delade många skratt. och många underbara dagar. och vi fick uppleva en hel del oxå. vi red på elefanter,klappa apor,mata apor,klappa tigrar, gick i tempel,träffa munkar och ja mycket mer. så de var en lyckad semester. 

sedan kan jag väll sakna kärleken litegrann. saknar att ha nån att gosa med och som alltid finns där när man behöver. ja ni fattar. men vem vet, kanske har hittat honom?... haha..
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hmm.. den va klurig, jag har typ inga pinsamma minnen för jag är så försiktig med sånt så ja gör inte bort mig för det är de värsta jag vet.. svårt alltså.. åh guud.. kan inte komma på nått. 
men hörni, ja orkar inte lägga in bilderna idag. ni får dom en annan dag. har iaf en väldigt intressant fotoläxa tills på nästa måndag. jag ska välja en låt och sedan ta bilder som passar låten och göra ett bildspel av de hela yes
jag har iaf valt låten passagerare med kent. tycker den är så bra. och den passar nu, för ja tycker den är så höstig, man får liksom höstkänsla av den. och de är ju höst nu så den passa skitabra. kommer bli kul och se hur de blir. 
aja nu ska jag väll fortsätta med den läxan litegrann. sedan duscha och typ sova? 

åh btw! vi va och titta på en soffa idag! hur najs som helst. när man satte sig så sjönk man ner typ en halvmeter... så jävla skön! så den ska vi köpa. hur bra som helst. velat ha en ny soffa hur länge som helst ju. så de blir en svart. bild på den kommer väll om 5-6 v. för så lång var leveranstiden.. seeegt! 

aja. have a good night. sleep tight. bye ! 

 

Likes

Comments

hellu.. uppdaterar när ja är hemma. jag är på skolan, så ni får mycket bilder sen. tjaaa

Likes

Comments

jag kliver upp kl 6. duschar,klär på mig och fixar mig. brer två mackor som hamnar i en plastpåse som åker ner i väskan. borstar tänderna. tar på mig jackan och conversen, skyndar ner till stina. ska vara där 10 över 7. åker med hennes mamma till skolan. 
sitter på skolan till 3-4. sedan åker vi buss hem ja och stina. sedan lägger ja mig i sängen och glor på tvn tills middan är klar. 
efter middan så lägger ja mig återigen och glor på tvn, tills stina hör av sig eller ja hör av mig till stina. vi träffas en timme eller så. går hem och ser på mer tv tills ja somnar. 


tråkigt, men de är sant :) 

 

Likes

Comments
söta

Likes

Comments

haha omg.. jag har ingen drömkille.. eller. ja, ne men min drömkille är väll en snäll,trevlig,social man. han är vältränad,lite gyllenbrun och har extremt fina ögon. 

Likes

Comments
orka inte ta en ny bild på mig själv så de får bli denna, den avspeglar min personlighet.

1. jag är ganska knäpp
2. jag har undebara vänner
3. jag har en fet katt som heter pucko
4. jag går tredje året, kockutbildningen på palmcrantz i östersund
5. jag bor på i en kohage på en kulle
6. jag bor i mina converse, även när de är 30-
7. jag är förälskad i ola, från idol
8. jag kan hela dieselråttor och sjömansmöss julkalendern utantill (kommentarerna)
9. jag är cool
10. jag älskar håkan och kent

Likes

Comments

hur trött som helst.. kollat på xfactor,trevligt. och nu ser ja underbart är kort.. ironiskt. för alla tycker ja är så kort.. (y) 
menmen.. ska ta ett glas cola och bädda ner mig i sängen och glo på film! känns bra. eller andra avenyn, de kändes ännu bättre.
 

Likes

Comments

jag stör mig jättemycket på att bussarna i östersund alltid är sena, det är speciellt när det är kallt som detta stör mig.
man klär sig ''snyggt'' istället för varmt. så typical. 

jag stör mig även på när tjejer,flickor och kvinnor tror dom kan gå i klackar så har dom skitsnygg stil,skitsnygga,snygg kropp (no homo) och snygga klackar, höga dessutom. så kan dom inte ens gå i dom...... så pinsaamt. man skäms ju åt dom. awful.


bjuder på en bild (y) 
 

Likes

Comments
ni får en dag4 presentation senare idag. nu ska jag snart ta bussen till skolan. börjar 10, najs. har gastronomi och fotografisk bild idag. de är soft. ååh beslutsångest vilka kläder jag ska ha.. haha. orka.. 
aja vi hörs senare. 

byeee 


 

Likes

Comments