Fortfarande inte kry alls, åkte till skolan på tisdag men kände mig jätte dålig så kunde inte stanna. Så har varit hemma hela veckan, ska förmodligen försöka gå imorgon!

Här är en bild från i helgen när jag provade göra en rosa dipdye på syrran, använde mig av Kevin murphy's color bug!! de blev jätte bra och höll ända tills hon duschade 4 dagar senare!!
Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Har varit lite bloggande på senaste tiden, varit upptagen med annat.. det har hänt mycket under kort tid och har inte haft kraft eller ork till att faktiskt skriva nånting. Legat sjuk i snart en vecka, har lunginflammation. Känns som att jag alltid får vara sjuk, haha! Ska försöka få lite sömn nu. 

Kram

 

Likes

Comments

  • 277 Readers

Likes

Comments

Idag åkte jag in tidigt till stan, hade fått pengar i julklapp till att få köpa något jag ville ha och jag har velat ha contour kitet från anastasia, och en ny concealer så jag köpte en från smashbox!
Är supernöjd trots att ja känner mig fattigare än aldrig, haha!

Kram

  • 278 Readers

Likes

Comments

Igår så var jag förbi Sofia, där bytte jag Sofia och Ida julklappar! ja fick doftpinnar från rituals, och en real techniques borste!! jätte tacksam, har världens bästa kompisar.

Ida fick ett jelly bean spel, där man tog en grön tex så kunde den antingen smaka päron eller snorkråka, haha det var jättekul super äckliga smaker..

Kram

Likes

Comments

Idag var sista dagen i skolan, jullov känns mer än härligt just nu! Köpte dom sista julklapparna idag, sedan fikade jag hos mormor.

Ikväll ska jag bara ta de lugnt och se en film och lägga mig tidigt, blev en allt för sen kväll igår och en alldeles förtidig morgon imorse..

Kram

  • 329 Readers

Likes

Comments

  • 358 Readers

Likes

Comments

Hade tänkt att gå till skolan, men imorse när jag vaknade så kände jag mig inte pigg alls.. hade ont i halsen, och huvudet bultade värre än någonsin. Har väldigt mycket problem med huvudvärk, kan nästan inte se när jag får ont! Idag ska jag ta det lungt, se en serie på Netflix om heter The Killing, och göra klart ett sista arbete jag har i skolan i veckan om en produkt som vi ska berätta innehållet i. Har valt att kolla upp Garnier, haha kommer aldrig använda de igen.. Produkter innehåller så mycket som vi inte har någon aning om, och det är spännande men samtidigt läskigt att ta reda på vad de faktiskt innhåller.. Ska äta lunch nu, vi hörs!

Kram


Likes

Comments

Har inte haft så mycket tid i helgen till att blogga, har haft fullt upp sen i fredags! Började fredagen med att fara till min faster där vi spelade ett julklappsspel, fikade och åt skinkmackor. På lördagen steg jag upp tidigt och åkte in till forslundas julmarknad där jag och mina kompisar sålde lyktor med vårt företag, var helt slut på kvällen men var ändå med William och hans kompisar.. När vi kom hem somnade jag direkt, haha! Idag fikade vi julfika med hans familj, och tog de lugnt.. vi såg Ted 2 på kvällen också! Vad har ni gjort i helgen?
Kram

  • 368 Readers

Likes

Comments