BLANDAT FRÅN KROATIEN

Hej och hej Sverige!😜 Vi kom hem i måndags eftermiddag så har varit hemma ett tag nu, så skönt. Det är alltid lika skönt att komma hem. Men vi har haft det jättebra i Kroatien. Det var första gången jag var där och jag vill definitivt tillbaka. Men kanske inte när det är så varmt.. Det började ganska lugnt de första dagarna, då låg värmen på runt 32-33 grader. Men sedan gick det bara uppåt och vi nådde som högst 39 grader. Man orkade max tre timmar på stranden och då låg vi i vattnet kanske 90% av tiden. Havet var liksom nästan ljummet. Meeen det var najs!

Vi bodde som sagt på ön Brač som låg en bit utanför Split. Vi hade ju hyrbil så vi åkte runt en hel del på ön till olika stränder osv, så kul verkligen!
Vi bodde i en lägenhet som vi fick låna av en som Anthonys mamma känner. Lägenheten var inte världens finaste och inte så stor heller, men den låg precis vid havet.👌🏼 Vi lagade mest egen mat och det var så kul att gå och handla i kroatiska mataffärer och känna på lite hur det skulle vara att flytta ihop ;)

Det var min och Anthonys första utomlandsresa ihop faktiskt. Vi har aldrig spenderat så många dagar tillsammans #distansförhållande.. Men vi hade det bäst bäst bäst! Nästa år ska vi satsa på USA!🇺🇸

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229