Foto, Vänner, Skola

Idag har vi varit i Romme med skolan och det va så himla roligt! Gud vad jag har saknat att åka snowboard. Jag och Emelie hade tjejkväll igår och hon sov hos mig, vi somnade faktiskt ganska tidigt ändå för att vara vi. Imorse gick vi upp kl. 05.00 för att göra oss iordning för att sedan åka till skolan och ta bussen därifrån till Romme kl. 07.00. När vi kom fram så såg det ganska grått ut men någon timme senare så kom solen fram och det var underbart väder! Nu är jag helt slut i hela kroppen och längtar tills jag får åka igen! Funderar på att åka iväg på sportlovet och vara borta några fler dagar, skulle vara superkul!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Familj, Foto

Idag har jag varit hos min pappa tillsammans med mina systrar och deras pojkvänner, hundar och barn. Vi tog en lång promenad på skön och det va jättemysigt. Inte särkilt soligt men det va härligt väder iallafall. Senare på kvällen grillade vi hamburgare och åt till middag vilket var super gott. Vid åtta tiden åkte jag hem för vid nio skulle jag och Ophelia på bio och se Daddy´s home. Jag tyckte den var jätterolig! Nu är jag hemma och myser med Ove. Med tanke på att jag har gjort så mycket idag så tror jag nog bara att det blir en bra film och myskläder!

Likes

Comments

Familj, Vänner

Igår var vår sista lovdag så jag, Emelie och Patrik bestämde oss för att åka till Västerås och bada på ett actionbad som heter kokpunkten. Riktigt roligt ställe att bada på och det var inte särskilt dyrt och inte heller så mycket folk. Vi var där i 5 timmar och åkte sedan hem. Jag lämnade av Emelie och Patrik och åkte sen hem till mig där hela familjen väntade. Vi hade familje middag och då var det min mamma och hennes sambo, min ena syster, hennes sambo och deras dotter och min andra syster och hennes sambo. Självklart var alla tre hundar med också!

Likes

Comments

Bakning

Detta blev då resultatet av vår chiapudding. Det smakade inte särskilt mycket men för min del så var det ingen höjdare. Jag gillade inte konsistensen.. Men som sagt mycket mättande.

Likes

Comments

Bakning

ikväll så har jag och mamma gjort chiapudding som ska stå och svälla över natten tills imorgon. Chiapudding är gjort på chiafrön, mandelmjölk (går bra med cocosmjölk också) och vaniljsocker. Dessa ingredienser blandar man ihop och häller upp i glas och låter stå i kylen under natten. Detta är första gången vi gör det här så vi får se hur det smakar imorgon. Chiafrön ska tydligen vara riktigt bra och mättande dessutom.

Likes

Comments