Japp nu har de vart mycket ett tag :) eller om man tänker efter har vi inte haft mycket att göra inte mycke måsten men just de att ha sommarlov å semester tar mer tid än man tror haha :)

Jag jobbar ju iof 80% av hela sommaren å då hela dagarna men ja e bara tacksam för det men de gör ändå att dom dagarna man är hemma vill man maxa.

Nu är Jag äntligen ledig tre dagar å då ska vi hinna med att imorn äntligen få träffa min älskade Therese och barnen ska leka på ett bytt lekland. Sen torsdag blir att att åka till jobbet men som privatperson ist å maxa skarasommarland. Dock utan bad, ja tycker att de är lite kallt för de fortfarande å efter som vi kan gå dit fler ggr gratis i sommar kan vi lika gärna bada då! Vill inte ha massa sjuka hemma nu under sommaren..

Mer då? Vi har bokar Kolmården senare i juli, längtar till och jag till. Vi bokat hotell där så på morgonen får vi följa med ut innan parken öppnar å ge alla mat frukost, vi ska till bamse land och kanske gå in till tigrarna ( om Jag vågar ), så kul!!!!
I aug blir de dessutom en liten tripp för bara oss vuxna, två dagar i Sthlm där vi ska kolla på derby och bara vara :)
Sen ska de bli Ullared och massa mer i sommar !! Ja ni hör ju jag hinner ju knappt andas haha :) men så kul !! Hoppas ni kommer ha en lika bra sommar som jag. Så hörs vi igen :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Japp idag har jag gjort mitt första arbetapass för denna sommaren!
Ska ju eftersom jag pluggar sommarjobba på skara sommarland å fan va kul d verkar !!

Ja ska ha hand om tre olika attraktioner och alla verkar ASS kul :)

Nu är de bara de sista i skolan å plåga sig igenom men de ska nog gå bra, ja tycker de är rolig men de är svårt oxå så kämpar så gott d går...

Ja annars som vanligt njuter jag bara av solen, trädgård och min familj ❤️

Likes

Comments

Söndag idag å det betyder sista dagen på en lååång helg. Vi har ju vart hemma sen i onsdags, men imorn är de skola å dagis igen.
Ialla fall i en dag för sen på tisdag verkar de som om dagis har planeringsdag så då är vi hemma igen :) men ja klagar inte för på lördag jobbar ja för första gången sen i början av juni börjar ja jobba heltid och gör de hela sommarn. Inte mycket till sommarlov men desto bättre för framtiden :)

A idag ska vi åka ut till mormor/gammelmormor som varje söndag å mannen åker tyvärr till Skåne för en arbetsvecka igen.
Men han e hemma innan ja hinner blinka som alltid ❤️

Ja har även gett mig på en ny hobby :) virka!!
Ja har börjar på att virka fika å mat saker till Joline hon ska få ett helt komplett kök m.m när hon fyller två här efter sommaren ( shit tänk att hon redan är två !!!) å Johannes har efterfrågat virkade minecraft gubbar så då gör vi de med ja måste bara komma på hur dom ser ut haha :)

A ha de bra så länge :)

Likes

Comments

Ja en blogg va de ja hade ja :)

Idag har vart en helt underbart ledig dag med alla hemma och på de fick vi sol oxå så helt perfekt. Började dock dagen halv sju med att de kom leksaker uppfarande i sängen av en viss envis liten dam :) så då va de bara å gå upp.
Sen som alltid när vi har ledigt ihop åt vi pannkakor till frukost :) Johannes brukar komma ut smygande från hans rum å lite "diskret" fråga Sabina va ska vi äta till frukost idag å då vet ja att de är pannkakor han e sugen på så då får man väl lösa de :)

Sen va de bara öppna portarna för ute lek, lek och mer lek :) Joline åkte första racet på sin lilla fyrhjuling å hon blev helt extas :) dock blev hon lite frustrerad när hon inte kunde köra lika fort runt huset som pappa å Johannes på deras riktiga leksaker.

Johannes stod även för maten idag å de va tydligen så kul att han hjälpte mig med maten till imorn med som ja förberedde nu på kvällen för att hinna med allt imorn :)

Japp lång text :) avslutade även kvällen men att nästan böla till Sverige matchen å sen faktiskt gråta till lyxfällan! Hur kan man tänka så!!!!!! Usch barnen går först å ja hade sovit i vardagsrummet om de hade gett dom d fritidsintressen eller kläder m.m dom vill och behöver!!!

See you :)

Likes

Comments

Sitter å pluggar ekonomisk historia och frihandel medans Sverige kickar Canadas ASS i hockey !!!

De e sjukt mycket i skolan nu å sista utbildnings datumet kom inför sommarjobbet, samtidigt som jag nu måste välja vad jag ska läsa nu till hösten.. Sista behörighetspoängen innan jag läser vidare..

Inte mycket annars då de tar alla tid jag inte spenderar hemma haha :)

Men men säger till när jag ska göra nått roligt eller spännande så ni kan se de :)

Likes

Comments

1 maj.. Snart är sommaren här igen å snart är de jul :) tiden springer iväg :) idag har vi flängt runt hos Pierres pappa å sen till Jula å citycross.
Som för övrigt ska bli mitt nya matställe :) de e ju typ lika långt dit som till Lidköping så lätt.
Ja måste sett helt stört ut så extas ja blev med alla låga priser å utbud dom hade :) de e en mat affär liksom haha.

Japp ikväll är de hockey !!!! Som ja ska skrika på tvn :)

Först hemma gjord pizza :)

Joline älskar förövrigt djur så nu har ja gått på att ta hem en kanin till barnen!! För se va Johannes tycker om de, ja hoppas han gillar den. Joline blev helt galen å skrek min min min så a då va ja körd :)

Likes

Comments

Hej å hå :) just nu varvar vi snuviga barn med, skola med hushållsarbeten :)
Inte mycket tid för annat :)

Skolan tar mer tid än Jag trodde faktiskt :)
Koncentrations svårigheter som jag har så känns de som om allt tar dubbelt så lång tid haha :) påbörjar nått sen kommer ja på nått annat så påbörjar jag de i stället :)
Haha lite som med allt. Alla gånger Jag har påbörjat kaffe hemma å sen glömt va ja gör å påbörjat något annat :) lite sån är jag...

Idag unnade jag oss ett nytt soffbord hem iallafall

Annars då, ingenting faktiskt. Jag längtat lite till att få sommarjobba. Samtidigt som man självklart vill vara hemma å va med familjen hela underbara sommaren så behöver ja jobba för att underlätta sista halvåret på campus :)

Kul kul :)

Likes

Comments

Åhh fredag. Dagen men längtar efter dagen man kan vara uppe sent (tror man ) man kan göra va men vill å a Gud vet vilka planer man har :)
Men de slutar i många fall iallafall för mig i soffan dö trött orkar inte göra nått och unnar mig att ist sova några extra timmar haha :) så hipp å hajpad :)
Ähh just nu är de inget på drogburken (tvn) så Jag kollar på min hemliga kärlek i vampiare diaries och älskling spelar fotbollsspel :)
Jag sitter även å tittar på va jag vill införskaffa till mig själv till sommaren...

Å när d blir alldeles för dyrt får man helt enkelt bara kolla på inspirations bilder på hur de kan vara :) haha ne men de på bilderna över vill ja ha till sommaren ja ska bara bli miljonär så jag kan unna mig de och alla resor vi ska göra i sommar :)

Blabla :) ha en bra fredag de har Jag med min familj :)

Likes

Comments

Det blev en liten stund ute iallafall :) Pierre kom hem å skulle fortsätta meka med Johannes fyrhjuling så då kunde vi lika gärna va ute allihop :)
Jag hann bygga upp pallarna och få i all jord och plantera de som ska planteras ner sen :) å göra klart för Johannes smultron och jordgubbar i den redan befintliga rabatten som fanns :) så då får alla som dom vill jag får mina grönsaker m.m borta i ett hörn å Johannes hans jordgubbar m.m mitt i trädgården...
Nu ska ja bara komma på hur f*n jag ska hålla rådjuren borta från allt.
Tomten kryllar ju av rådjur när vi inte är ute så dom lär ju äta upp allt :(

Japp. Jag har förövrigt redan tagit helg kort vecka denna vecka i skola, sen att jag har massa å plugga men de kan jag göra hemifrån vilket alltid är lite lyx, när de väl funkar haha. Inte alltid lätt att plugga med alla distraktioner man har hemma. Tv, blogg, städ, trädgård och framför allt barn haha. Men Jag är så illa tvungen att lyxas :)

Likes

Comments

Att skriva av sig offentligt... Asså inatt vakna jag mitt i natten och såg hur herr: "3år sen jag gjorde nått" återigen blandat in mitt barn i en av hans patetiska internet stök. De sker då och då och han söker sympati för hur elakt jag varit, hur dålig jag är och hur synd de är om han som aldrig för fel.

Arg som jag blir på 0,2 sekunder va ja tvungen att skriva så han kan se hur dum han är. Han lär se de här med men då kan han se att ja är inte arg längre :)
Jag vaknade av att Joline kom in springande i sovrummet letade efter sin pappa som kommer hem idag från en jobbvecka, kröp sen ner i sängen igen å tittade lite på barnprogram :) jag tycker synd om dom som inte får vara med om de :) synd om han som inte vet hur morgon dagen ser ut eller hur trygghet och älskad ser ut!!

Japp men nu har vi vart i gång ett par timmar här hemma tyvärr inte sol idag som jag hade hoppats då jag fick massa smultron å jordgubbar jag tänkte plantera innan Johannes kom på söndag då han tyckte vi skulle ha de ist för mitt förslag som var potatis och morötter :) vilket Jag iof kan förstå så de blev båda :)
Så vi sysselsätter oss inne bäst vi kan. Leker, bygger och gosar :)

Hörs å syns :)

Likes

Comments