Header

Godmorgon :)

igår va det nog typ första gången jag sminkade mig på sisådär 10 månader, haha å vågade knappt testa men gjorde det ändå och tog på mig mina jeans jag hade innan graviditeten och dom passa!! 😀 visst dom kan ju sitta bättre men dom passa iaf, det trodde jag inte 🙄

Mitt hår är dessutom katastrof. Har haft super fint hår hela graviditeten, tjockt å glansigt, inte tappar ett hårstrå.

Nu är det som en risbuske å tappar extrema mängder när jag duschar, känns som jag ska bli skallig men det hör väl till antar jag..

Tänkte dock färga håret snart men vet inte riktigt vilken färg.. funderar på att bli ljushårig men samtidigt vet jag att jag trivs bäst i så mörkt hår som möjligt, ja den karamellen får jag suga lite på 🤣

Nu ska jag iaf dricka upp mitt kaffe och gå in och väcka Hugo så vi kan vandra vidare till dagis sen ska jag å phillepille till Bvc :) ska bli roligt att se hur mycket han gått upp nu den senaste veckan för han har fått lite så gosiga tjockis ben som han inte har haft innan 🤣

Bjuder dessutom på en selfie,det händer ju inte allt för ofta 🤣

Likes

Comments

Idag kom äntligen Hugo hem igen efter en vecka hos sin pappa. Känns så skönt att ha hela familjen samlad igen :)

Eftersom Hugo är ledig på måndagar så ska vi passa på att julpynta lite, hänga upp stjärnorna, öppna julkalendern och bara mysa eftersom vi inte kunde vara tillsammans igår :)
så blir 2 advent extra mysigt istället 😊

Likes

Comments

Idag är det 1 advent och då är det givet att man ska ha en god söndagsfrukost ❄🎅

Likes

Comments

Idag har mamma/mormor varit på besök och kom med lite julfika såhär 1 december.
Tänk att min lille gosse redan funnits här i 2 veckor. Därför va det ju ett måste att fira med lite lussebullar och julmust, finns det något godare än lussebullar? ska jag julbaka måste jag baka lussebullar bara någon dag innan julafton annars äter jag upp dom, haha! 

Idag har iallafall min sambo haft sin första jobbdag efter sina 10 pappa dagar så jag har fått vara ensam en stund med Philip idag, men det har gått super bra.

Jag har dock inte hunnit äta någonting annat än bullar idag så ska ta på oss lite och gå ner till gatuköket och köpa mat nu.

Likes

Comments

​​​​​Det​ första inlägget är alltid jobbigast för man vet inte riktigt vad man ska skriva. Men har iallafall bestämt mig för att ta upp mitt bloggande igen efter 3 år. Lika bra att passa på nu när jag är mammaledig igen, ja det känns konstigt och säga det såhär 5 1/2 år senare men jag är mammaledig igen, jag fick ju en till liten son för 2 veckor sen, en liten Philip tittade ut den 17 november.

Så nu när jag ska vara hemma och pyssla igen så tänkte jag att det passar perfekt att starta upp min blogg igen så jag har något att pyssla med medans Hugo är på förskolan och minstingen sover. Jag tänkte iallafall skriva lite om livet som småbarnsförälder och allt där emellan och jag hoppas ni kommer gilla att läsa lite om våran vardag. 

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med lite gotter till något bra på tvn och vänta på att Philip ska vakna så han kan äta innan jag ska försöka få lite sömn. Jag har inte riktigt vant mig vid att vakna 3 -4 gånger per natt än och har sovit extremt lite dom senaste 2 veckorna så varje tillfälle jag får försöker jag att ta igen mig lite, men man kommer nog snart in i rutinerna. Det va ju som sagt 5 1/2 år sen jag hade en liten bebis sist så det känns nästan som jag är en nybörjare fast ändå inte. 

Nej nu vaknar Philip så nu måste jag skynda mig med maten annars blir han vansinnig :P haha 

Likes

Comments