Meningen var  att vi skulle ta en mysig liten promenad längs med en övergiven väg.
Vägen tog dock slut ganska snabbt och det skog vilket var ganska okej. Såg på ett "övergivet" tågspår som det visade sig ändå vara trafik på. Väl inne en bit i skogen upptäckte vi det trevliga med en massa diken och jag lyckades såklart dränka foten när jag skulle över. På ett annat ställe var vi nästan omringade av breda diken så vi fick till slut ta och gå vid tåg banan en bit. När vi äntligen kommit ut ur skogen, kände vi en bedrövlig lukt, troligtvis från fabriken i närheten.
Alltså vilken upplevelse, klart det var helt skojj tillika också men. 😅😂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är vi påväg och renovera lägenheten som varit farfars hem på vintern, vilket betyder att han bara bott där när han inte varit ute i skären på stugan. Har alltid velat inreda och kunde bara inte stå ut med att se bl.a. de mörkgröna tapeterna mer, så vi har nu sakta med jämna mellan rum remonterat där och nu idag ska vi börja måla.

Likes

Comments

Steg upp och duschade så nu sitter vi och äter morgonmål framför tv, myser med varm choklad en sån här grå och trist måndag. sen skall vi skaffa målfärg till lägenheten vi renoverar och på eftermiddagen skall vi fortsätta på projektet bygga upp tv byrån. Efter det åker vi hem till min pojkvän, men i slutet på veckan kommer jag tillbaka eftersom jag borde ha en träff angående ett jobb.

Likes

Comments

Vi skulle egentligen köpa bara en köksstege så att även jag skulle räcksas och sätta saker i dom högre skåpen och en golvmopp så man kan tvätta golven före man fyller på med en massa möbler och mattor. Såklart kom vi hem utan någondera, mn istället med en sjukt snygg och bra tvbyrå dit man också kan sätta in finare kärl o dyl + lite annat och 2 lampor. Så nu kommer vi kunna ha dom finare så att de syns och det blir inte lika trångt i köket. 

Kommer rymmas en hel del playstation spel och böcker också som tur, vi skall ju också så småningom köpa en ps4 men tillsvidare räcker hans playstation3 och alla nästan miljoner spel han såklart har :D

Likes

Comments

idag bär det av mot ikea, mest för att köpa en köksstege men vi ska också bestämma oss för köksbord o säng, eller jag ska bestämma för pojkvännen ha såklart haft d han tycker e bra i huvve redan :) Får ba se vad som kmr rymmas i bilen nu och annars blir det och ta allt sedan när vi kmr me släp.

Likes

Comments

Idag fick man vakna sådär mysigt till solljus men har dessvärre blåst hela dagen. Vakna 11 och åt en bränd toast tillika jag kollade netflix och beställde från dermosil lite produkter. På kvällen träffade jag pojkvännen vid vår lägenhet och vi fyllde på med ännu lite saker hemifrån och sedan var det hem ti mjj o fixa taco fajitas.

Likes

Comments

Vi har redan förberett oss med dricka och chips och nu väntar vi bara att ute bion här i parken ska börja.

Likes

Comments

Så var man hemma igen, känns lite konstigt men tillika skönt när man varit så mycket hos pojkvännen och iaf nu när man snart flyttar ut att verkligen få ta in faktum att detta snart inte är ens hem mera om någon vecka.. Får se till att chilla lite extra, träffa bästisen och kolla igenom dermosil katalogen för den har jag inte fått hem förut så det kliar verkligen i fingrarana att testa på några produkter. Speciellt den svarta LIVING serien verkar mycket spännande och kommer matcha så bra i våran WC i nya lägenheten. <3

Likes

Comments

På landet mår man nog klart bäst, har haft ett väldigt mysigt dygn på min pojkväns stuga. En av världens hemtrevligaste och ljuvligaste ställen som finns, känns som en resa "back in the time" när man färdas mellan åkrar, sjöar och fina gårdar.

Blev lite sökande med metall detektor också, någonting som jag velat göra ända sen jag så det på tv men någonting av värde hittades nog inte :D

Likes

Comments

Nu verkligen känns det som att allt rullar framåt i 300km/h och när man sedan äntligen står där innanför dörren med mycklarna i hamden är känslam ofattbar, känns helt ofattbart att det verkligen är sant att man FLYTTAR. Knappast är jag den ända som länge längtat efter det egna utrymmet man får inreda enligt egen smak o nästan viktigaste få vara ostörd från jobbiga mammor och pappor.

Hur som hellst är det mycket som händer nu och återstår ännu att få jobb, ganska viktit när man flyttar till ny stad bort från trygga hemmet. Har fått några jobb erbjudanden, några jobb intervjuer har jag inte haft möjlighet att gå på mn hade igår en arbetsintervju per telefon som jag är mycket förväntansfull över, så får se hur det blir nästa vecka när vi skulle ses face 2 face. Personligen gillar jag mer att träffas o prata face 2 face är absolut ingen telefon pratare, kan gå flera kilometer runt i cirkel eller av o an under ett samtal.

Har även ett projekt på sidan om, nämligen jag besluta mig för att lite renovera upp min farfars gamla lägenhet så man sedan får den uthyrd, helt ensam gör jag det ju såklart inte och har hjälp av bl.a. min pojkvän. Hoppeligen blir det klart inom kort eftersom det blir en bit att köra från nya lägenheten.

Likes

Comments