Veckans bilder från min iphone

Vecka 12 började med att jag drog på min mina träningskläder och gick på en rejäl powerwalk i det fina vårvädret // På kvällen åkte jag hem till mina föräldrar och vi hämtade även Victor från tågstationen efter hans jobb.

I tisdags hade jag spelkväll med de jag ska vara fadder med i sommar, vi gick även till slottet och till Kalmarsundsparken för att ta bilder! Haha // Jag och Victor åt sushi för några dagar sedan.

Den här bilden råkade jag ta när jag väntade på bussen. Jag måste verkligen tvätta mina converse! // På våra ovvar syr vi fast olika märken och detta hittade jag "Cute but psycho"; perfekt för lilla mig! Haha

​Jag satte mig på ute balkongen i fredags, i drygt 30 minuter, vilket resulterade till fräknar! Jag har aldrig tyckt om mina fräknar som jag får på hela ansiktet, men nu börjar jag tycka att det är väldigt snyggt faktiskt! // Jag och Victor var idag en runda på EKO och de har byggt upp världens godis hörna med godis från bl.a Usa, jag köpte hem två fanta, en med smak och jordgubb och en med bärsmak! 

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Det verkar ju har varit en riktig toppenvecka vännen!! Blev sjukt sugen på sushi nu kan jag säga =) KRAM finaste <3nouw.com/matildaberlin
Sabinakj
Sabinakj,
Ja! Men det tycker jag minsann att jag hade! Kram! <3nouw.com/sabinakj
Cornelia
Cornelia,
Åh, det är ju SÅ fint med fräknar! Jag får bara några stycken under sommaren. Lyllos dig 😊
Sabinakj
Sabinakj,
åh, tack fina! nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229