TREAT MYSELF

HEJ BLOGGEN!
Jag fick visst en ofrivillig paus från bloggen. Men wow, vad mysigt det har varit att läsa igenom många bloggar! Haha. Det har verkligen varit något jag tyckt om att göra nu innan jag skrev detta inlägget.

Så, vad har jag gjort när jag har varit borta? Jo! Detta:

Jag och mitt fadder-gäng har gjort så mycket saker! Allt från att festa till att göra så otroligt många uppdrag (Som bl.a att ha en egen sittning). Jag är så taggad på de två veckorna i augusti/september med mitt lilla favorit-gäng.

Jag har haft filmkvällar med ett par kompisar & slösat otroligt mycket pengar på mat. Veckan jag hade tenta åt jag och min kompis ute VARENDA DAG. Tur att jag börjar sommarjobba imorgon...

Jag har även njutit av det fina vädret vi haft! Hängt vid slottet, kollat på min kusin som gick på balen och gått på namngivning åt en släkting. Älskade sommar.

Jag har också levt mitt liv till fullo! Det var fest varenda helg under hela maj (ni vet, födelsedagsfester, valborg, faddergrejer etc) och ätit föööör många gånger berusad på Max.

Min kusin tog även studenten, vilket kändes helt sjukt! Han har alltid varit min lille plutt...och nu har han tagit studenten? Vi fick en massa, massa, massa mat. Det var så gott! Tyvärr glömde jag ta bilder på fikan, vilket också var det godaste någonsin. Gud vad jag älskar studenten! Haha.

Jag hann även fira midsommar med ett par fina vänner! Vi åt midsommarlunch, glass och jordgubbar, spelade kubb och grillade. Det var verkligen en perfekt midsommar.

​Nu har sommarjobbet börjat och jag älskar det! Det är verkligen himla mysigt att jobba på ett LSS-boende. Och finisar, i'll be baaaack!  

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

saganilssons
saganilssons,
Ser underbart ut, blev så glad av detta inlägg! Du verkar ha haft det toppen, kram fining!<3nouw.com/saganilssons
Sabinakj
Sabinakj,
Men vad glad jag blir!! <3 Kram fina du!nouw.com/sabinakj
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh har ju saknat dig här vännen!! Låter som att du varit med om SÅ mycket kul ju!! KRAM vännen <3nouw.com/emmaengstrom
Sabinakj
Sabinakj,
Vad glad jag blir & jag har saknat att vara här! Kram fina du!<3nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229