Tips till er studenter

- Skaffa Ica banken kortet

Som student får man otroligt bra rabatter (oftast 50% och oftast på saker som DU köper mest av) och med detta kortet kommer man även snabbare upp i poäng som ger en 25/70/100kr rabatt.

- Matlådor

...kommer vara din bästa vän. Det här är säkert något du redan visste om, men att göra matlådor ger dig mer tid till plugget samtidigt som plånboken kommer jubla av glädje

- Köpa storpack

Detta gäller typ pasta/ris/havregryn osv.

- Studentapan

Det finns en otroligt bra sida som du kan köpa begagnade böcker på där studenter själva lagt upp böckerna, vilket gör att du kan köpa och sälja på en och samma gång. Den här sidan är verkligen så smidig, för vem vill lägga flera hundra (ibland tusen) på litteratur liksom? Klicka HÄR för att kolla in hemsidan.

- Studentkortet och Mecenat

Nej men oj, oj, oj. Hur hade jag överlevt mig utan dessa kort?! Fråga alltid i alla affärer om det finns rabatt för studenter, de flesta affärerna brukar nämligen ha det.

- Mcdonalds appen

Denna appen ger 10kr rabatt vid köp av valfri meny från 69kr och om du samlar poäng så kan du även tillslut få en måltid gratis. HUR NICE?!

- Kolla upp billiga abonnemang

Som student vill man ju spara varenda litet öre man kan, eller har jag fel?! Det finns så många abonnemang som har studentrabatter, ett utav dem är hallon.se.

Hoppas jag har gett dig något bra tips. Om du har ett otroligt smart tips vill jag gärna höra det!

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Detta är ju verkligen SÅ bra och nödvändiga tips, älskar!! <3nouw.com/emmaengstrom
Sabinakj
Sabinakj,
åh, vad kul att höra! Kram <3nouw.com/sabinakj
Wifeey
Wifeey,
Detta var riktigt bra tips som alla borde se 😊 wifeey.se
Sabinakj
Sabinakj,
Så kul att höra! 😃nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229