Struntar i black Friday

Idag hade vi enbart lektion tills klockan tolv och sen dess har jag suttit och skrivit ner anteckningar från en föreläsning till min block som jag har med mig på varje lektion. Jag brukar föredra att anteckna på datorn, men eftersom att vi har haft fältstudier och seminarium med jämna mellanrum (typ varje dag haha) så har det känts bäst att anteckna allt i ett block.

Planen för eftermiddagen/kvällen är att jag ska slänga in de nytvättade kläderna i torktumlaren, lägga mig i sängen och vila då jag knappt fått en blund i natt, jag somnade runt två inatt och gick upp vid sju. Jag kände en enorm ångest i bröstet och jag känner att stressen kommer smygandes fram...så det har inte varit den roligaste natten direkt.

Efter min vila tänkte jag dra på mig träningskläderna och gå mot mamma och pappa, från mig och Victor hem till mamma och pappa tar det runt en timme att gå (5km)! Så det tänkte jag ge mig på. Kvällen kommer alltså spenderas där framför idol och med massor av clementiner. Och inte framför en dator där all rea är...jag litar inte på mig själv när det gäller rea, för jag älskar som sagt att slösa pengar och just denna dagen är det ju rea på exakt ALLT!


Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229