Sliten

Oj, oj, oj! Det tar verkligen på kroppen att läsa litteratur i flera timmar, gå på föreläsningar och pumpa in ny information varenda dag angående ett visst ämne och sedan spendera hela helgen bland folk! Så nu ligger lilla jag i sängen och kollar på youtube, eller ah, om jag ska vara ärlig så somnade jag så fort jag la mig i sängen.

När vi kom hem ifrån Victors föräldrar satte jag mig direkt och läste litteratur...på tisdag har vi två seminarium och jag har läst litteratur till ett utav dem och kommer få fortsätta läsa imorgon efter yogan på kvällen. Men det känns okej, Victor jobbar heldag imorgon så jag kan lika gärna läsa litteratur istället för att "vänta" på honom i sängen framför Netflix. Det handlar egentligen bara om prioriteringar.

Annars då? Jag har äntligen köpt julklappen till min kusin, jag fick sms utav Åhlens där de skrev att de har 20% på allt på deras hemsida. Så då bestämde jag mig att klicka hem det jag skulle köpa till honom. Så det är klart!

Nu ska jag starta en film på netflix och sedan vila tills det blir läggdags. Nästa vecka kommer vara väldigt intensiv, så jag behöver all vila man kan få!

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229