Positiva tankar kring veckan

Godmorgon på er! Vilken jobbig natt jag har haft..jag kunde verkligen inte somna inatt och senaste gången jag kollade på klockan hade den precis slagit 01.00. Så idag är jag otroligt trött. Men just nu sitter jag och skriver ihop en lista över vad jag måste göra denna veckan samtidigt som jag kollar på youtube.

Idag börjar skolan vid 10.15, så jag ska strax cykla dit och tillbringa hela dagen där, tyvärr så slutar vi vid 16.00...det kommer med andra ord bli en otroligt lång dag och jag kommer bokstavligt talat leva på kaffe (vi har kaffe från starbucks i skolan - vilket är HEAVEN för mig) MEN, denna veckan over all kommer nog bli himla bra. Jag ska bl.a boka flyg till Madrid med mina vänner och sedan köpa en ny mysig jacka och sist ska jag och mina vänner ut tillsammans, vilket ska bli så kul då vi inte har varit ute sedan innan sommaren!

Nähe, nu måste jag börja ta på mig skorna. Hoppas ni får en riktigt bra dag!

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh det är verkligen inte roligt de nätterna man inte kan somna på, men hoppas du fick någorlunda med sömn och att du får sova bättre inatt! Hoppas du haft en bra dag vännen <3nouw.com/emmaengstrom
Sabinakj
Sabinakj,
Nä, tyvärr har jag fortfarande det så...men tack fina du! <3nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229